Agenda Constructiilor
Sambata, 15 August 2020
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - LANSARE in versiune bilingva a website-ului Filialei OAR Bucuresti
LANSARE in versiune bilingva a website-ului Filialei OAR Bucuresti
Arhitectura & Proiectare Publicat de Cosmin Dincu 13 Iun 2019 18:21
Conducerea Filialei Ordinului Arhitectilor din Romania – Bucuresti a anuntat, prin intermediul presedintelui sau, arh. Emil Ivanescu, lansarea noului website OAR Bucuresti, upgradat, cu o noua imagine, cu aplicatii noi, directionate catre arhitecti, precum si catre interesul publicului larg.
Potrivit unui comunicat al organizatiei, noul site OAR Bucuresti este primul site de profil din tara bilingv, raspunzand atat exigentelor arhitectilor din Bucuresti, dar si celor din diaspora. Site-ul pastreaza arhivele si informatiile site-ului vechi, dar le repozitioneaza, le grupeaza si construieste mai departe aplicatii noi, unele momentan in lucru, dar care definesc strategia OAR Bucuresti in perioada urmatoare: seturi de programe construite in sprijinul arhitectului, cu implicarea membrilor in activitatea din filiala. In acelasi timp, website-ul doreste sa surprinda si interesul cetateanului asupra profesiei de arhitect si asupra disciplinei.
Cateva sectiuni noi aduc informatii suplimentare despre activitatea OAR Bucuresti in ultima perioada. Capitolul „Parteneriate” expune partenerii si parteneriatele institutionale realizate in noul mandat inceput in anul 2018 si pana astazi: dintre acestea, exemplificam protocolul de colaborare intre Primaria Municipiului Bucuresti si OAR Bucuresti, votat de catre consilierii Primariei Capitalei si semnat de catre conducerea primariei; protocolul oficial de colaborare cu UAUIM si cu Uniunea Arhitectilor din Romania, care atesta de fapt, pentru prima oara, in mod oficial, relatiile bune si de colaborare care au existat in trecut si care se deruleaza in prezent.
„De asemenea, prin noul site, membrii OAR Bucuresti doresc sa implementeze doua aplicatii on-line total inovatoare pentru breasla si care poarta marca OAR Bucuresti: platforma pentru lucru pe legislatie, un proiect in parteneriat OARB si Code for Romania, pentru care doresc sa-i multumesc colegului meu, Andrei Fenyo, vicepresedinte OARB responsabil cu legislatia. O noutate absoluta - implementarea primei Burse de Joburi de Arhitectura din Romania - este un proiect promis din campanie si care acum e pregatit pentru implementare in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2019. De asemenea, capitolul «Concursuri» s-a imbogatit in doar un an de nou mandat cu trei concursuri: doua concursuri finalizate cu brio si deja construite, realizate cu promotori privati, si al treilea, extrem de ambitios, realizat pentru Ministerul de Externe din Romania, in parteneriat cu OAR National. Aceste concursuri vor fi urmate, pana la sfarsitul anului, de inca trei competitii. Pentru acestea doresc sa multumesc doamnei Ana Maria Zahariade, vicepresedinte cu concursurile la OARB, precum si echipei sale. Alaturi, doresc sa-l nominalizez pe Catalin Berescu pentru sprijinul acordat in organizarea concursului cu MAE. La capitolul cursuri, doresc sa mentionez efortul Anei Maria Goilav, vicepresedintele cu profesionalul, pentru realizarea cursurilor cu un numar foarte mare de participanti (200 arhitecti participanti la un curs). La final, doresc sa multumesc echipei de arhitecti din Consiliul Teritorial si Colegiul Director al OARB pentru sfaturile foarte utile si, in mod direct, Irinei Melita, care, in calitate de vicepresedinte cu comunicarea, a contribuit la buna implementare a acestei actiuni. De asemenea, adresez multumiri lui Valentin Ungureanu, cel care a realizat efectiv intreaga transformare a site-ului”, a declarat arh. Emil Ivanescu.
Tot in ceea ce priveste functionarea noului website, in partea dreapta sus a ecranului, dupa, „search” si „ro/en”, exista un simbol pentru „redo”. Pana in luna septembrie, inclusiv, acest buton va functiona si va readuce vechiul site, in cazul in care cel nou poate parea mai dificil de folosit. In acest context, OAR Bucuresti ii invita pe toti cei interesati sa foloseasca noul site si orice problema sau aspect care poate fi imbunatatit sau nemultumeste utilizatorii pot fi semnalate in scris, la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimAUTODESKCOVID-19VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
hilti
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere