Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - LEMON semneaza proiectul de amenajare a birourilor Superbet de la One Cotroceni
LEMON semneaza proiectul de amenajare a birourilor Superbet de la One Cotroceni
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 21 Mar 2022 13:28
Lemon Office Design, divizia de amenajari office a companiei Lemon Interior Design, anunta un parteneriat cu compania Superbet pentru crearea si implementarea conceptului de amenajare a birourilor Superbet de la One Cotroceni Park. Cel mai mare operator de pariuri sportive a anuntat anul trecut ca isi va reloca sediul in cadrul cladirii de birouri de la One Cotroceni Park, unde va ocupa un spatiu cu o suprafata de 10.213 metri patrati, compus din zone office si terasa.
„Colaborarea cu echipa Superbet a fost o buna ocazie pentru noi sa punem in practica toata experienta si expertiza acumulate de-a lungul timpului in amenajarea unui spatiu atat de generos si, totodata, atat de ofertant pentru noi ca designeri. Ne bazam pe o echipa de excelenta in domeniu si suntem bucurosi sa putem oferi un concept care sa raspunda noii viziuni a companiei si care sa incorporeze actuala identitate de brand a Superbet”, a declarat Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.
Compania Superbet a ales sa puna accent pe imbunatatirea mediului de lucru odata cu relocarea birourilor in cladirea din cadrul dezvoltarii mixte One Cotroceni Park. Suprafata desfasurata generoasa, accesul la facilitati si confortul se impletesc cu un design contemporan al spatiului de lucru. Echipa Lemon Office Design s-a pliat pe noua viziune de brand a Superbet, creand un spatiu nu doar functional, remarcabil din punct de vedere estetic, ci si cu o identitate puternic recognoscibila, in acord cu valorile companiei.
„In viziunea noastra, biroul transcende functionalitatea tipica si devine un spatiu cu personalitate, ce ofera un echilibru intre nevoile unei comunitati, functionalitate, reguli de ergonomie si, nu in ultimul rand, design. Sunt elemente pe care le-am integrat in amenajarea birourilor companiei Superbet”, mai spune Elena Oancea.
„Revenirea fizica la birou si reintalnirea cu colegii dupa doi ani extrem de grei pentru multi dintre noi intr-un spatiu nu doar nou, ci si unul care asigura confort si acces rapid la facilitatile pe care le pune la dispozitie, echivaleaza cu un nou inceput. In noul context post pandemic al muncii in regim hibrid, biroul a devenit cu adevarat un loc al teambuilding-ului, un vector care consolideaza cultura companiei, adancind implicarea, loialitatea si retentia angajatilor. Amenajarea spatiului de catre echipa Lemon Office Design in concordanta cu valorile companiei contribuie la consolidarea sentimentului de apartanenta la marea familie Superbet”, a declarat Paul Neagoe, Chief of Staff Superbet Group.
Cel mai amplu proiect de regenerare urbana din Bucuresti, dezvoltat de One United Properties in zona Cotroceni, One Cotroceni Park se contureaza ca un adevarat oras in oras, compus atat dintr-o zona rezidentiala, cat si din spatii de birouri si o zona comerciala care va oferi acces la o gama larga de servicii. Atat angajatii care vor lucra aici, cat si rezidentii care vor locui in ansamblu vor beneficia de facilitati integrate: spatii verzi, restaurante, piste de alergare si ciclism, cafenele, sala de gimnastica, piscina, farmacie, servicii de curatenie, cinema, birouri dinamice, apartamente moderne si facilitati educationale. Dezvoltarea beneficiaza de certificare pre-LEED Platinum v4, care atesta functionarea durabila si impactul minim asupra mediului si se afla in curs de obtinere a certificarii WELL Health and Safety, care evalueaza sanatatea si bunastarea la locul de munca.
Fondata de Cristina Capitanu si Elena Oancea, compania Lemon Interior Design se remarca prin concepte si management complex al amenajarilor de interior, atat pentru segmentul rezidential, cat si pentru spatii de birouri, prin divizia sa de office Lemon Office Design. Lemon Interior Design este castigatorul premiilor internationale European Property Awards 2019: ”Best Interior Design Private Residence Romania” pentru resedinta privata in cadrul unui complex One; ”Best Interior Design Apartment Romania” pentru Lake Loft; ”Bathroom Design Romania Award” pentru Skyline. Compania a mai castigat in 2015 premiul ”Visionary Design” la Gala Premiilor Casa Lux si „Cel mai bun design pentru un spatiu de locuit” in 2014, la Gala Premiilor Elle Decoration Design.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
MAKITA
Acvatot 2019
strabag nivel 1
leviatan
leviatan
hilti
viarom
rigips
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere