Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - PickTwo se extinde in SUA printr-un parteneriat cu o companie din California
PickTwo se extinde in SUA printr-un parteneriat cu o companie din California
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 18 Iun 2024 13:18
PickTwo Studio, una dintre cele mai cunoscute companii de arhitectura si design in horeca din Romania, continua sa isi extinda prezenta pe pietele internationale prin incheierea unui parteneriat strategic cu o companie de arhitectura si design de interior din California, SUA. Aceasta colaborare va permite studioului sa isi aduca expertiza pe o piata matura si dinamica precum cea din Statele Unite, fara a se limita exclusiv la aceasta. Reprezentantii PickTwo estimeaza ca extinderea pe aceasta noua piata va genera in urmatorul an afaceri de 400.000 de euro si un numar mediu de 6-8 proiecte pe an.
Piata din SUA este dinamica, atractiva, cu un ritm de lucru accelerat, care stimuleaza creativitatea echipei, un motiv in plus pentru care ne-am dorit acest parteneriat. Extinderea in Statele Unite nu doar ca va deschide noi oportunitati pentru PickTwo Studio, dar va si consolida prezenta internationala a brandului, facilitand accesul la o clientela diversificata si exigenta, a precizat Sebastian Mindroiu, cofondator PickTwo Studio. 
Prin aceasta extindere, compania va pune la dispozitia clientilor sai o echipa de peste 60 de arhitecti, aflati pe doua continente diferite, cu o vasta intelegere multiculturala, astfel incat sa poata satisface cerintele oricarei categorii de clienti. 
PickTwo a finalizat deja doua proiecte de amenajare in SUA pe segmentul horeca, proiecte ce au confirmat parteneriatul ce se va derula sub brandul Vive.Co Studio. Birourile din SUA vor fi conduse de cofondatorii de Bethany Deac, arhitect si Principle Vive.Co, si Bogdan Deac, Business Developer. De altfel, acest pas reprezinta o dezvoltare organica a studioului de arhitectura, dupa ce, recent, studioul a demarat un proiect imobiliar de amploare in Zanzibar.
Aceste proiecte evidentiaza abilitatea studioului de a aborda diverse piete si de a se adapta la cerintele locale, pastrand in acelasi timp o viziune creativa unica. Estimam ca in urmatoarea perioada procentul proiectelor internationale va creste la 30%, si nu putem decat sa fim entuziasmati de ceea ce va urma, a mai precizat Diana Dachin, arhitect si CEO PickTwo Studio.
In primele patru luni din 2024, PickTwo a derulat proiecte pe horeca si retail cu afaceri generate de peste 460.000 de euro. Pentru acest an, estimarile arata ca PickTwo va inregistra o crestere de 10% in cifra de afaceri, depasind 1,3 milioane de euro. 
Fondat in 2013 de catre Sebastian Mindroiu si Radu Calin, PickTwo Studio s-a specializat initial in design interior pentru sectorul horeca, retail si rezidential. In 2023, compania si-a extins portofoliul de servicii, adaugand o divizie dedicata proiectelor rezidentiale. Pana in prezent, PickTwo a finalizat peste 500 de proiecte de design interior, cu un buget total investit de peste 100 milioane de euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
noark
Ubitech
concelex
MAKITA
theda mar
rigips
BogArt
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
ness project
viarom
konsent
CDS
siniat
SIGM
leviatan
quadratum
SSAB

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander