Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - REHAU Window Solutions Romania este partener oficial al SHARE Interiors
REHAU Window Solutions Romania este partener oficial al SHARE Interiors
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 06 Apr 2022 09:07
REHAU Window Solutions Romania este partener oficial al SHARE Interiors, evenimentul profesional organizat de SHARE Architects, dedicat arhitecturii, tehnologiei si designului spatiilor interioare din domeniile rezidential, hoteluri si restaurante, comercial si birouri. REHAU are un portofoliu variat de solutii pentru usi si ferestre, care raspund noilor tendinte din domeniu.
"Ne bucuram ca ne putem alatura unui eveniment care intelege intru totul importanta dezvoltarii unui spatiu modern si sigur. Tendintele in design se schimba frecvent, iar oamenii au inceput sa caute mai multe solutii care sa le ofere un loc in care sa se simta in siguranta. REHAU a fost mereu in cautarea solutiilor care sa satisfaca aceasta nevoie. Sustinem toti partenerii nostri din aceasta industrie care la randul lor tintesc spre inovare si le oferim tot sprijinul nostru pentru a se dezvolta si ei in acest sens", a declarat Paul Chipriean, Head of Window Solutions REHAU Romania.
Evenimentul SHARE Interiors va avea loc pe 12 aprilie, la Hotelul Radisson Blu Bucuresti. Evenimentul este structurat pe conferinte, workshopuri si expozitii si va aborda temele diverse, precum: good living architecture, smart building, lighting design si sound design.
REHAU Window Solutions va sustine prezentari in care va comunica arhitectilor prezenti despre beneficiile ferestrelor SYNEGO, atat din punctul de vedere al functionalitatii lor, cat si din perspectiva de design.
"SHARE Interiors este un eveniment profesional dedicat arhitectilor si designerilor de interior, care isi propune sa puna in contact specialisti si branduri lider in domeniu. Este foarte important sa intelegem cum evolueaza noile tendinte in aceasta piata, care sunt inovatiile in materie de tehnologii, materiale si design. Suntem bucurosi ca avem sustinerea REHAU Window Solutions Romania in implementarea acestui nou concept de eveniment care va reuni pe aceeasi scena experti de renume la nivel local si international", a declarat Eusebia Mindirigiu, Head of Communication SHARE Architects
Tabloul speakerilor, alaturi de peste alti 35 de invitati, reuneste cei mai premiati si recunoscuti arhitecti si designeri de interior din Romania impreuna cu invitati speciali din Bulgaria, Grecia, Israel si Slovenia. De asemenea, vor avea loc si expozitii cu materiale inovatoare pentru arhitectura si design, arte si mestesuguri.
Ordinul Arhitectilor din Romania si Facultatea de arhitectura de interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" sunt, de asemenea, parteneri ai evenimentului.
***
Grupul REHAU este specialist in solutii bazate pe polimeri, cu vanzari anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania independenta, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajati in peste 190 de locatii din intreaga lume, din care 12.000 de angajati in toata Europa si 8.000 in Germania. REHAU are o istorie de 25 de ani in Romania si are, in acest moment, 86 de angajati la nivel national. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane de euro in 2019.
Forumurile SHARE au devenit, in ultimii 25 de ani, o retea esentiala de networking pentru profesionistii din industria constructiilor si arhitecturii din Europa Centrala si de Sud Est. SHARE creeaza o platforma eficienta de cunoastere si de intelegere a diversitatii fenomenului arhitectural contemporan. In prezent, evenimentele SHARE au loc in 16 tari din Europa Centrala si de Sud Est, iar comunitatea SHARE Architects cuprinde peste 50.000 de membri din intreaga lume.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
siniat
Ubitech
theda mar
EDIT-Structural
leviatan
rigips
CDS
noark
Acvatot 2019
ness project
viarom
quadratum
concelex
konsent
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander