Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Actualitate antreprenori si firme de constructii - octombrie 2012

Actualitate antreprenori si firme de constructii - octombrie 2012
Actualitate antreprenori si firme de constructii - octombrie 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ANTREPRENORI
Data actualizare: 08 oct 2012
Sumar: click aici
Lucrari speciale executate intr-o perioada dificila
Tendinta de scadere pe piata constructiilor se va mentine atat in acest an, cat si in 2013, avand in vedere lipsa de investitii si a finantarilor, potrivit managerilor marilor companii de pe piata. Dupa trei ani de diminuare continua a volumului de activitate din domeniu, se pare ca nici in 2012 nu va fi depasit nivelul anului anterior evaluat la 9,3 miliarde euro, urmand a fi consemnat, cel mai probabil, al patrulea an de recesiune a sectorului. Mai mult, perspectivele pentru 2013 sunt, de asemenea, ingrijoratoare, deoarece, in pofida faptului ca exista perspective de crestere, factorii de risc la care sunt supusi investitorii determina o atitudine precauta a acestora in ceea ce priveste posibilitatea de a initia proiecte in Romania. Mai mult, recenta criza politica traversata de tara noastra a generat acutizarea gradului de neincredere din partea investitorilor si va mai dura o vreme pana la reluarea in parametri optimi a activitatii. Chiar si in acest context, companiile de constructii din Romania au continuat sa execute lucrari deosebite, cu grad mare de complexitate, laureate in cadrul editiei din 2012 a Trofeului Calitatii in Constructii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata antreprenorilor si firmelor de constructii. Sunt incluse rezultate financiare,proiecte si comentarii ale reprezentantilor companiilor: ACI Cluj, Con-A,Transilvania Constructii, Aedificia Carpati SA, AMV Grup Construct, Bog'Art, Iasicon SA, Conest SA, Nova Construct, Astaldi SpA, FCC Construccion SA, Grupul de firme Iridex, Somet SA, Schindler, TIAB SA, Iridex Group Import-Export, Apasco SA, Max Streicher Romania, Condmag SA, Romstrade, Strabag Romania, Comnord SA, Conbac SA, Concas SA, Concelex, Concifor SA, Concivia SA, Constructii Bihor SA, Constructii Hidrotehnice SA, Forconcid SA, Kiat Group Construct.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
man and machineALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
grundfos
viarom
strabag nivel 1
Ubitech
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
noark
Acvatot 2019
rigips
leviatan
CDS
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
BA 2023
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica