Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Actualitate antreprenori si firme de constructii - octombrie 2012

Actualitate antreprenori si firme de constructii - octombrie 2012
Actualitate antreprenori si firme de constructii - octombrie 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ANTREPRENORI
Data actualizare: 08 oct 2012
Sumar: click aici
Lucrari speciale executate intr-o perioada dificila
Tendinta de scadere pe piata constructiilor se va mentine atat in acest an, cat si in 2013, avand in vedere lipsa de investitii si a finantarilor, potrivit managerilor marilor companii de pe piata. Dupa trei ani de diminuare continua a volumului de activitate din domeniu, se pare ca nici in 2012 nu va fi depasit nivelul anului anterior evaluat la 9,3 miliarde euro, urmand a fi consemnat, cel mai probabil, al patrulea an de recesiune a sectorului. Mai mult, perspectivele pentru 2013 sunt, de asemenea, ingrijoratoare, deoarece, in pofida faptului ca exista perspective de crestere, factorii de risc la care sunt supusi investitorii determina o atitudine precauta a acestora in ceea ce priveste posibilitatea de a initia proiecte in Romania. Mai mult, recenta criza politica traversata de tara noastra a generat acutizarea gradului de neincredere din partea investitorilor si va mai dura o vreme pana la reluarea in parametri optimi a activitatii. Chiar si in acest context, companiile de constructii din Romania au continuat sa execute lucrari deosebite, cu grad mare de complexitate, laureate in cadrul editiei din 2012 a Trofeului Calitatii in Constructii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata antreprenorilor si firmelor de constructii. Sunt incluse rezultate financiare,proiecte si comentarii ale reprezentantilor companiilor: ACI Cluj, Con-A,Transilvania Constructii, Aedificia Carpati SA, AMV Grup Construct, Bog'Art, Iasicon SA, Conest SA, Nova Construct, Astaldi SpA, FCC Construccion SA, Grupul de firme Iridex, Somet SA, Schindler, TIAB SA, Iridex Group Import-Export, Apasco SA, Max Streicher Romania, Condmag SA, Romstrade, Strabag Romania, Comnord SA, Conbac SA, Concas SA, Concelex, Concifor SA, Concivia SA, Constructii Bihor SA, Constructii Hidrotehnice SA, Forconcid SA, Kiat Group Construct.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
noark
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
rigips
ness project
theda mar
viarom
CDS
leviatan
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
concelex

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander