Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - ANALIZA - Analiza activitatii firmelor din TOP 500 antreprenori pe anul 2019

Analiza activitatii firmelor din TOP 500 antreprenori pe anul 2019
Analiza activitatii firmelor din TOP 500 antreprenori pe anul 2019
PDF, 8 pagini A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 29 nov 2019
Sumar: click aici
Piata constructiilor va depasi pragul de 10 miliarde euro
Volumul lucrarilor de constructii va depasi pragul de 10 miliarde euro in 2019, avand in vedere tendinta ascendenta pe care se inscrie si majorarea de peste 20% raportata de Eurostat pentru primele noua luni ale anului. Pentru 2020, estimarile operatorilor din domeniu sunt destul de rezervate, piata lucrarilor de constructii urmand a se situa intre 9 si 10 miliarde euro, conform Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO). In total, inclusiv cu sectorul materialelor de constructii, estimat la circa 4-5 miliarde euro pe an, valoarea totala a sectorului de constructii se va apropia de 15 miliarde euro in acest an. Este o evolutie favorabila, ce a sustinut afacerile companiilor din domeniu si, probabil, aceasta dinamica va fi foarte greu de mentinut in 2020. Chiar daca vor fi fonduri disponibile pentru proiecte, antreprenorii din domeniu vor avea probleme, in continuare, cu forta de munca, intarzierea actualizarii preturilor proiectelor, plata la termen si instabilitatea politica si legislativa.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice si analize actualizate, extrase din cadrul editiei 2019 a publicatiei Piata de constructii - analiza 2019-2020 si perspective 2021-2025 (respectiv TOP 500 antreprenori). Informatiile complete incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de constructii vor fi disponibile in format electronic, cu tabele si date actualizate privind companiile incluse, structurate pe domenii de activitate, cifra de afaceri din intervalul 2008-2018 (in lei si euro), raport de crestere/scadere anuala etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei formate din principalii 500 de antreprenori de constructii va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2020.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
CDS
rigips
ness project
noark
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
viarom
Ubitech
concelex
quadratum
strabag nivel 1
EDIT-Structural
siniat
leviatan
MAKITA

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander