Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza activitatii firmelor din TOP 500 antreprenori pe anul 2020

Analiza activitatii firmelor din TOP 500 antreprenori pe anul 2020
Analiza activitatii firmelor din TOP 500 antreprenori pe anul 2020
PDF, 8 pagini A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 04 dec 2020
Sumar: click aici
Primii 500 de antreprenori reprezinta jumatate din piata constructiilor
Primele zece companii de constructii din Romania au realizat, in 2019, afaceri totale de circa 1,23 miliarde de euro, reprezentand aproximativ 12,3% din volumul total al lucrarilor de constructii estimat pentru anul trecut la peste 10 miliarde euro, potrivit datelor din piata, in timp ce primii 500 de constructori au realizat aproape jumatate din sector. Companiile romanesti continua sa domine clasamentul, intre primele zece fiind doar patru subsidiare ale unor grupuri straine. Cele mai mari cifre de afaceri au fost realizate de antreprenorii de constructii care au participat la executia de lucrari de infrastructura de transport, generand venituri substantiale pentru majoritatea companiilor din Top 10, cu cateva exceptii: Constructii Erbasu, Bog’Art si Con-A, care confirma insa faptul ca piata imobiliara a reprezentat, si in 2019, principalul motor de crestere pentru sectorul de constructii. Acesta este, mai degraba, rezultatul faptului ca dispersia firmelor de constructii in cazul proiectelor imobiliare este mult mai mare decat in cazul celor de infrastructura.
Analiza pietei celor mai importanti antreprenori de constructii (TOP 500 antreprenori 2020) include informatii selectionate despre 2.000 de companii din domeniu, clasificate in functie de cifra de afaceri realizata in 2019 (Top 2020 A). Metodologia utilizata s-a bazat pe informatiile cuprinse in cadrul listei actualizate de firme specializate in domeniul antreprenoriatului si executiei lucrarilor de constructii, elaborate de Agenda Constructiilor. Tabelul anexa, publicat in format simplificat, include o clasificare a companiilor dupa denumire, judet, localitate etc., precum si in functie de vanzarile medii realizate in anii 2017-2019, conform carora s-au stabilit locurile ocupate in top conform acestui criteriu (Top 2020 M). Varianta integrala a datelor sursa este disponibila in format electronic si poate fi achizitionata separat. Astfel, informatiile in format complet referitoare la companiile incluse in top (cu date actualizate, domenii de activitate, cifre de afaceri anuale exprimate in lei si euro, raport de crestere sau scadere anuala etc.) sunt incluse in forma electronica a analizei, care mai cuprinde si alte date ce nu au putut fi prezentate in formatul tiparit din cauza limitarilor impuse de spatiul editorial alocat.
 
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice si analize actualizate si TOP 500 Antreprenori, clasamentul primilor 500 de antreprenori de constructii din Romania, ordonati in functie de cifra de afaceri realizata in 2019. Informatiile complete sunt disponibile si in format electronic, cu tabele si date actualizate privind companiile incluse, structurate pe domenii de activitate, cifra de afaceri din intervalul 2008-2019 (in lei si euro), raport de crestere/scadere anuala etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei formate din principalii 500 de antreprenori de constructii va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
rigips
noark
CDS
theda mar
concelex
Acvatot 2019
strabag nivel 1
quadratum
MAKITA
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
FRONTALE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander