Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza calitatii lucrarilor de constructii 2010

Analiza calitatii lucrarilor de constructii 2010
Analiza calitatii lucrarilor de constructii 2010
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Data actualizare: 07 sep 2010
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Calitatea lucrarilor de constructii din Romania se afla, de multe ori, la limita inferioara a standardelor, sustin specialistii din domeniu. Pentru a evidentia deficientele si strategia de dezvoltare a domeniului, departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor a interpelat mai multi factori de raspundere. Analiza citeaza opiniile ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului - Elena Udrea, presedintelui ARACO - Laurentiu Plosceanu, precum si al inspectorului-sef al Inspectoratului de Stat in Constructii - Edmund Petru Veress. Materialul cuprinde si o analiza a controalelor efectuate de ISC in intervalul 2005 - 2010.
Informatii suplimentare:
Potrivit specialistilor, lipsa unui sistem recunoscut la nivel national de certificare a capabilitatii firmelor de constructii va face ca nivelul calitativ al lucrarilor sa fie deficitar si in anii care urmeaza.
Cauzele care determina aparitia de lucrari de constructii ce nu corespund standardelor in vigoare sunt reprezentate atat de achizitia unor materiale de constructii de calitate inferioara (pentru a obtine cost scazut), nerespectarea cerintelor din proiectele realizate de arhitecti, cat si de nivelul redus de calificare al fortei de munca.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ACADCOVID-19bluebeamC4E FORUMTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere