Agenda Constructiilor
Luni, 11 Decembrie 2023
Liebher
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza importurilor de ferastraie electrice in anul 2009

Analiza importurilor de ferastraie electrice in anul 2009
Analiza importurilor de ferastraie electrice in anul 2009
PDF, 6 pagini A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 09 apr 2010
Sumar: click aici
Crestere prognozata a importului cu 8,8%
Pentru intervalul ianuarie-decembrie 2009, datele certificate de expertii Institutului National de Statistica (INS) arata faptul ca valoarea importurilor de ferastraie electrice (sortimente circulare) a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat aproximativ… unitati, cu o pondere de 17,62% din importurile totale de scule electrice). In 2008 s-a consemnat un nivel de… milioane de euro (respectiv… bucati, cu o pondere de 14,4%). Astfel, se remarca o scadere destul de puternica a livrarilor de ferastraie electrice provenite de peste hotare (-46,15%), pentru primul trimestru al anului in curs fiind posibila o accentuare a acestei tendinte. Previziunea se bazeaza pe faptul ca, la nivelul economiei nationale, perioada ianuarie-martie a reprezentat un moment extrem de nefavorabil in ceea ce priveste principalii indicatori relevanti, iar potentialii beneficiari au devenit si mai reticenti atunci cand s-a pus problema achizitiei de unelte electrice. In perioada analizata, companiile din Germania au pierdut prima pozitie in topul importatorilor de ferastraie, situatia actuala fiind urmatoarea: China (35%), Germania (28%, in scadere de la 40% cat se consemna in 2008), Belgia (11%), Ungaria (8%), Austria (7%), Slovacia (2%) si altele (9%).
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de ferastraie electrice (in anul 2009) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare/importatoare de ferastraie electrice, precum si la pretul acestor echipamente. Totodata, se descrie situatia importurilor din intervalul anilor 2005-2009, fiind analizate si aspecte referitoare la livrarile de scule electrice, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelul intitulat "Importuri de ferastraie electrice 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei de scule electrice, care se confrunta cu efectele recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor/exporturilor de ferastraie electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
theda mar
FRONTALE
strabag nivel 1
grundfos
viarom
CDS
rigips
BALTIC
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
BA 2023
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu