Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza importurilor de lacuri si vopsele in semestrul I 2010

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza importurilor de lacuri si vopsele in semestrul I 2010

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza importurilor de lacuri si vopsele in semestrul I 2010
Analiza importurilor de lacuri si vopsele in semestrul I 2010
PDF, 2 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: LACURI SI VOPSELE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 01 oct 2010
Sumar: click aici
LACURI SI VOPSELE: Se observa o stabilizare a importului
Daca informatiile statistice disponibile pentru primul semestru al anului 2009 relevau faptul ca importurile de lacuri si vopsele pe baza de polimeri in mediu apos s-au situat la… milioane de euro (reprezentand… tone), pentru perioada similara din 2010 Institutul National de Statistica (INS) a anuntat un nivel valoric de… milioane de euro (adica… tone). Cresterea usoara a importurilor pentru sortimentul respectiv (+9,52%) poate fi observata dupa ce, anul trecut, s-a consemnat un declin moderat (-10%) al segmentului de piata in ansamblu. Astfel, intervalul ianuarie-iunie a.c. reprezinta o perioada de stabilizare, fiind confirmat un trend de recuperare a pierderilor. Pentru trimestrul al doilea a.c., datele INS indica faptul ca importul de lacuri si vopsele pe baza de apa a insumat circa… milioane de euro (… tone), ceea ce arata ca acest domeniu are o dinamica buna, in pofida recesiunii. In ceea ce priveste importul de lacuri si vopsele pe baza de polimeri sintetici, datele statistice valabile pentru ianuarie-iunie 2009 confirma livrarea a… tone de produse (cu o valoare declarata de… milioane de euro), in timp ce in primele 6 luni ale anului in curs s-au consemnat… tone (respectiv… milioane de euro). Si la aceasta categorie s-a constatat o stabilizare a importului (-0,89% din punct de vedere valoric, respectiv +6,35% in ceea ce priveste cantitatea). In intervalul ianuarie-iunie a.c., importatorii au reusit sa furnizeze pe piata autohtona circa… tone de lacuri si vopsele pe baza de polimeri sintetici, reprezentand… milioane de euro. Analizand structura vanzarilor, se poate observa ca, in mod identic primei parti a anului 2009, lacurile si vopselele pe baza de polimeri sintetici ocupa, deocamdata, prima pozitie in structura livrarilor totale. Astfel, aceste produse detin ponderea (cu…% din importuri), iar cele pe baza de polimeri in mediu apos au o cota de…% (diferenta reprezentand alte categorii).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de lacuri si vopsele (in primul semestru din 2010) include informatii de baza in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de lacuri si vopsele pe baza de apa, respectiv de materiale pe baza de polimeri sintetici, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de lacuri si vopsele, in general. Structura importurilor si valoarea acestora, precum si informatiile inglobate in tabelul intitulat "Importuri de lacuri si vopsele 2007-2010", constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de profil, care se confrunta cu efectele recesiunii. De asemenea, este disponibila o analiza a datelor referitoare la exportul de lacuri si vopsele, acest domeniu de activitate fiind evaluat in functie de comenzile efectuate de principalii parteneri externi, valoarea/cantitatea materialelor livrate in strainatate etc. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor (ce include, ca noutate, diagrama referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de lacuri si vopsele) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de lacuri si vopsele va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-80) si analizele statistice la importurile de materiale pentru finisare, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
FRONTALE
quadratum
strabag nivel 1
top 500
concelex
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
top 500
noark
top 500
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu