Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza importurilor de lacuri si vopsele - trimestrul I 2011

Analiza importurilor de lacuri si vopsele - trimestrul I 2011
Analiza importurilor de lacuri si vopsele - trimestrul I 2011
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: LACURI SI VOPSELE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 14 iul 2011
Sumar: click aici
Ascensiune a importului de materiale pentru finisare si protectie
Pentru trimestrul I al anului in curs datele INS indica faptul ca importul de lacuri si vopsele pe baza de apa a insumat… milioane de euro (… tone), ceea ce arata ca acest domeniu are o dinamica buna, continuandu-si trendul ascendent dupa finalizarea recesiunii. In acest sens, in intervalul ianuarie-martie 2010 importul de lacuri si vopsele pe baza de apa a insumat… milioane de euro (suma corespunzatoare unei cantitati de… tone), astfel incat, in perioada de raportare, s-a remarcat o majorare de 10,17%. In intervalul ianuarie-martie a.c., importatorii au reusit sa furnizeze pe piata autohtona circa… de tone de lacuri si vopsele pe baza de polimeri sintetici, in valoare de… milioane de euro, indicand o sporire mult mai pronuntata fata de aceeasi perioada din 2010, cand s-au inregistrat… tone si… milioane de euro (+28,45%). Analizand structura vanzarilor, se poate observa ca, spre deosebire de primul trimestru din 2010, lacurile si vopselele pe baza de polimeri sintetici ocupa, deocamdata, prima pozitie in structura livrarilor totale. Astfel, aceasta categorie de produse detine ponderea (cu 53% din importuri, fata de 48% in primele trei luni ale anului trecut), iar cele pe baza de apa au o cota de 44% (de la 50%), diferenta reprezentand alte categorii. Totusi, in 2010, vopselele pe baza de polimeri sintetici au fost importate in proportie de 49%, in timp ce sistemele de finisare pe baza de apa au ajuns la 48% si se asteapta ca si in 2011 ponderile sa fie relativ egale, desi avantul importurilor de vopsele ce includ polimeri sintetici ar putea fi mult mai accentuat.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de lacuri si vopsele (in primul trimestru al anului 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de lacuri si vopsele, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de produse pe baza de polimeri in mediu apos, respectiv de sisteme de finisare pe baza de polimeri sintetici, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame (inclusiv cu privire la pretul mediu de import) constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de lacuri si vopsele, dupa finalizarea perioadei de recesiune. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de lacuri si vopsele va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-85) si analizele statistice la importurile de lacuri si vopsele, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
siniat
concelex
rigips
ness project
konsent
Acvatot 2019
CDS
quadratum
noark
viarom
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander