Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - 9 luni 2012

Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - 9 luni 2012
Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - 9 luni 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PLACI CERAMICE & ADEZIVI
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 16 ian 2013
Sumar: click aici
Tendinte diferite ale importului, in functie de fluctuatia cererii
Cuantificand nivelul valoric al importurilor de faianta, gresie si obiecte sanitare, raportat de Institutul National de Statistica (INS) pentru intervalul ianuarie-septembrie 2012, rezulta la o prima vedere o diminuare putin semnificativa (-3,04%, la un total de… milioane de euro, comparativ cu… milioane de euro din perioada similara a anului 2011), ceea ce reflecta cu o relativa acuratete nivelul la care se afla piata autohtona de profil. De asemenea, trebuie precizat faptul ca doar segmentul produselor de tip gresie a ramas mai dinamic, trasand tendinta pietei, iar la celelalte categorii de produse s-au consemnat in cel mai bun caz scaderi valorice sau stabilizari la niveluri reduse. Se remarca si aspectul potrivit caruia, spre deosebire de primul semestru din 2012 (cand a avut loc o majorare de +2,23%), trendul ascendent s-a inversat momentan, insa doar datele aferente trimestrului al patrulea ar putea clarifica situatia reala a pietei importatorilor de placi ceramice si obiecte sanitare. Mai trebuie precizat ca, in general, diminuarea valorica in conditiile unei cresteri a cantitatilor importate constituie actualmente o caracteristica principala a companiilor din bransa.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de placi ceramice si obiecte sanitare (in primele noua luni ale anului 2012) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de placi ceramice si obiecte sanitare, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de faianta, gresie respectiv de chiuvete, lavoare, cazi de baie etc., in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de placi ceramice si obiecte sanitare, dupa finalizarea perioadei de recesiune. La fel ca in editia precedenta a publicatiei Info-Placi Ceramice (aferenta analizei situatiei din semestrul intai al anului 2012), cea actuala include o serie de diagrame suplimentare in cadrul carora se analizeaza evolutia pretului mediu de import si a celui declarat de importatorii din principalele state de provenienta, luand in considerare anumiti indicatori de referinta. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-94) si analizele statistice la importurile de placi ceramice si obiecte sanitare, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
FRONTALE
rigips
Ubitech
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
concelex
leviatan
quadratum
CDS
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
viarom
ness project
noark

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander