Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - semestrul I 2012

Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - semestrul I 2012
Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - semestrul I 2012
PDF, 6 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PLACI CERAMICE & ADEZIVI
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 16 oct 2012
Sumar: click aici
PLACI CERAMICE SI OBIECTE SANITARE: Sporire de 2,23% a importului in primul semestru din 2012
Cuantificand nivelul valoric al importurilor de faianta, gresie si obiecte sanitare, raportat de Institutul National de Statistica (INS) pentru intervalul ianuarie-iunie a.c., rezulta la o prima vedere o sporire medie putin semnificativa (+2,23%, la un total de… milioane de euro, comparativ cu… milioane de euro din perioada similara a anului trecut), ceea ce reflecta cu o relativa acuratete nivelul la care se afla piata autohtona de profil. De asemenea, trebuie precizat faptul ca doar segmentul produselor de tip gresie a ramas mai dinamic, trasand tendinta pietei, iar la celelalte elemente s-au consemnat in cel mai bun caz stabilizari la niveluri reduse. Din punct de vedere al importului de faianta, potrivit datelor furnizate de INS, primul semestru din 2012 a insemnat o perioada care a confirmat o reinitiere a trendului descendent pentru firmele implicate in operatiuni comerciale cu aceasta categorie de placi ceramice. Astfel, intre lunile ianuarie si iunie a.c. s-a consemnat un nivel valoric de… milioane de euro (corespunzator unei cantitati de… tone sau… mp). In perioada similara din 2011, placile de faianta provenite din strainatate au insumat… milioane de euro (circa… de tone si… mp), iar in acest sens rezulta o scadere de -9,62%. Diminuarea survine, insa, dupa sporirea de 20,06%, raportata de INS in semestrul intai din 2011, in raport cu acelasi interval al celui de-al doilea an de recesiune.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de placi ceramice si obiecte sanitare (in semestrul I al anului 2012) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de placi ceramice si obiecte sanitare, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de faianta, gresie respectiv de chiuvete, lavoare, cazi de baie etc., in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de placi ceramice si obiecte sanitare, dupa finalizarea perioadei de recesiune. La fel ca in editia precedenta a publicatiei Info-Placi Ceramice (aferenta analizei situatiei din trimestrul intai al anului 2012), cea actuala include o serie de diagrame suplimentare in cadrul carora se analizeaza evolutia pretului mediu de import si a celui declarat de importatorii din principalele state de provenienta, luand in considerare anumiti indicatori de referinta. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-93) si analizele statistice la importurile de placi ceramice si obiecte sanitare, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
concelex
rigips
theda mar
noark
MAKITA
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
Ubitech
strabag nivel 1
siniat
CDS
leviatan
quadratum
konsent
ness project
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander