Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2010

Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2010
Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2010
PDF, 8 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 05 mai 2011
Sumar: click aici
SCULE ELECTRICE: Majorare de 9% a importului in anul 2010
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), numarul uneltelor electrice importate in trimestrul al patrulea din 2010 a depasit nivelul de… unitati (respectiv… tone), ceea ce corespunde sumei de… milioane de euro. Astfel, valoarea importurilor s-a diminuat cu 10,45% fata de perioada similara a anului 2009, cand s-au consemnat… milioane de euro (aferente celor… unitati sau… tone), influentand intrucatva rezultatele anuale. Cu toate acestea, in intervalul analizat, din punct de vedere cantitativ, volumul sculelor electrice din import s-a situat pe un puternic trend ascendent (+104,22%), ca urmare a scaderii pretului. Astfel, sculele electrice importate in ultimele trei luni ale anului trecut au depasit, numeric, volumul consemnat in primul semestru din 2010, cand s-au livrat… unitati. Practic, anul trecut, s-au importat… milioane de bucati (circa… de tone), in valoare de… milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere de 9% in comparatie cu 2009, cand s-au inregistrat… milioane de unitati (…tone) si… milioane de euro. Acest nivel confirma estimarile initiale ale departamentului de analiza al revistei Agenda Constructiilor, reflectand, de altfel, situatia economica generala. Pretul mediu al uneltelor electrice s-a diminuat anul trecut cu 22,85% (de la… euro/unitate in 2009 la… euro/unitate in 2010). Totodata, in intervalul analizat, ponderea importurilor din tarile UE a sporit usor, pana la 71% din total (fata de 70% in 2009), iar livrarile directe de la producatorii asiatici s-au stabilizat la o cota de circa 27%, similara anului anterior.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de scule electrice (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de scule electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de masini de gaurit, ferastraie electrice, respectiv echipamente de polizat/slefuit, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabele si in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de unelte electrice, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de scule electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
theda mar
BALTIC
noark
FRONTALE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
rigips
leviatan
viarom
MAKITA
Ubitech
strabag nivel 1
grundfos
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
BA 2023
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu