PDF, 10 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:
Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
|
Domeniul:
SCULE ELECTRICE
|
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
|
Data actualizare: 18 ian 2013 |
Sumar: click aici
Importul din primele trei trimestre ale lui 2012 reprezinta 63,4% din valoarea consemnata in 2011
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), numarul uneltelor electrice importate in cel de-al treilea trimestru din 2012 a depasit nivelul de… unitati (respectiv… tone), cu o valoare totala de… milioane de euro. Astfel, volumul importurilor este in scadere cu 20,66% fata de perioada similara a anului precedent, cand s-au consemnat… milioane de euro,… unitati si… tone. Cu toate acestea, in intervalul analizat, valoarea sculelor electrice din import s-a situat la circa 34,75% din cuantumul consemnat in trimestrul al treilea din 2008 (… milioane de euro). Totodata, in intervalul ianuarie-iunie 2012, s-au importat… unitati (… tone), avand o valoare totala declarata de… milioane de euro, asemanatoare celei din primul semestru al lui 2010 si in scadere cu 17,15% fata de perioada corespunzatoare a anului 2011, cand s-au inregistrat… unitati,… tone si… milioane de euro. Astfel, in primele noua luni din 2012, importatorii de scule electrice au livrat… unitati (… tone), in valoare de… milioane de euro, ceea ce reprezinta 63,4% din nivelul anului 2011. In lunile ianuarie-septembrie 2011, ponderea valorii de… milioane de euro, raportata la importurile aferente lui 2010, a fost de 75,81%, ceea ce arata ca perioada similara a anului trecut a fost marcata de mai multe dificultati pentru firmele din bransa.
|
Varianta demonstrativa: click aici! |
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de scule electrice (in primele noua luni ale anului 2012) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de scule electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de masini de gaurit, ferastraie electrice, respectiv echipamente de polizat/slefuit, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de unelte electrice, in contextul actual, grevat de problemele economice nationale si europene. Totodata, sunt disponibile si diagrame/comentarii succinte referitoare la evolutia pretului mediu de import atat in general, cat si pentru fiecare categorie in parte. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor. |
Informatii suplimentare: Urmatoarea analiza statistica a importurilor de scule electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-94) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
|
|