Agenda Constructiilor
Duminica, 10 Decembrie 2023
Liebher
Home - Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2011

Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2011
Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2011
PDF, 8 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 07 oct 2011
Sumar: click aici
Importul din primul semestru 2011 reprezinta 50,6% din valoarea consemnata anul trecut
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), numarul uneltelor electrice importate in cel de-al doilea trimestru din 2011 a depasit… unitati (respectiv… tone), cu o valoare totala de… milioane euro. Astfel, nivelul importurilor este in crestere cu 13,4% fata de perioada similara a anului trecut, cand s-au consemnat… milioane de euro. Cu toate acestea, in intervalul analizat, valoarea sculelor electrice din import s-a situat la circa 48,77% din cuantumul consemnat in trimestrul al doilea din 2008 (care a fost de… milioane de euro). Totodata, in perioada ianuarie-martie a.c., s-au importat… unitati (… tone), avand o valoare totala declarata de… milioane de euro (in crestere cu 32% fata de perioada corespunzatoare a anului 2010). Astfel, in prima jumatate a acestui an, importatorii de scule electrice au livrat unitati in valoare de… milioane de euro, ceea ce reprezinta 50,6% din nivelul corespunzator anului 2010. In ceea ce priveste structura surselor de provenienta, informatiile INS aferente semestrului I a.c. arata faptul ca aproape 70% din uneltele electrice importate provin de la companii din zona UE, iar o pondere importanta este detinuta si in continuare de produsele fabricate in Asia. Structura importurilor de scule electrice in functie de zona geografica este aproape similara cu situatia specifica fiecareia dintre cele trei grupe de produse analizate (masini de gaurit, ferastraie electrice si echipamente de polizat/slefuit). Practic, Germania, China si Belgia reprezinta principalele tari importatoare de unelte electrice, indiferent de categoria acestora. Marcile germane sunt apreciate pozitiv de beneficiarii din Romania, importatorii din aceasta tara reusind si in continuare sa se mentina pe prima pozitie in clasamentul surselor de provenienta (cu 35% din total, in semestrul I a.c., fata de 29% pentru intregul an 2010). Cota furnizorilor germani este, insa, periclitata de sporirea vanzarilor de unelte originare din China (30%), care le-au devansat deja, in cazul anumitor segmente, pe cele livrate din Germania.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de scule electrice (in primul semestru al anului 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de scule electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de masini de gaurit, ferastraie electrice, respectiv echipamente de polizat/slefuit, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de unelte electrice, dupa finalizarea perioadei de recesiune. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de scule electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-86) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
grundfos
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
leviatan
leviatan
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
CDS
viarom
noark
FRONTALE
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu