Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2011

Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2011
Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2011
PDF, 8 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 07 oct 2011
Sumar: click aici
Importul din primul semestru 2011 reprezinta 50,6% din valoarea consemnata anul trecut
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), numarul uneltelor electrice importate in cel de-al doilea trimestru din 2011 a depasit… unitati (respectiv… tone), cu o valoare totala de… milioane euro. Astfel, nivelul importurilor este in crestere cu 13,4% fata de perioada similara a anului trecut, cand s-au consemnat… milioane de euro. Cu toate acestea, in intervalul analizat, valoarea sculelor electrice din import s-a situat la circa 48,77% din cuantumul consemnat in trimestrul al doilea din 2008 (care a fost de… milioane de euro). Totodata, in perioada ianuarie-martie a.c., s-au importat… unitati (… tone), avand o valoare totala declarata de… milioane de euro (in crestere cu 32% fata de perioada corespunzatoare a anului 2010). Astfel, in prima jumatate a acestui an, importatorii de scule electrice au livrat unitati in valoare de… milioane de euro, ceea ce reprezinta 50,6% din nivelul corespunzator anului 2010. In ceea ce priveste structura surselor de provenienta, informatiile INS aferente semestrului I a.c. arata faptul ca aproape 70% din uneltele electrice importate provin de la companii din zona UE, iar o pondere importanta este detinuta si in continuare de produsele fabricate in Asia. Structura importurilor de scule electrice in functie de zona geografica este aproape similara cu situatia specifica fiecareia dintre cele trei grupe de produse analizate (masini de gaurit, ferastraie electrice si echipamente de polizat/slefuit). Practic, Germania, China si Belgia reprezinta principalele tari importatoare de unelte electrice, indiferent de categoria acestora. Marcile germane sunt apreciate pozitiv de beneficiarii din Romania, importatorii din aceasta tara reusind si in continuare sa se mentina pe prima pozitie in clasamentul surselor de provenienta (cu 35% din total, in semestrul I a.c., fata de 29% pentru intregul an 2010). Cota furnizorilor germani este, insa, periclitata de sporirea vanzarilor de unelte originare din China (30%), care le-au devansat deja, in cazul anumitor segmente, pe cele livrate din Germania.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de scule electrice (in primul semestru al anului 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de scule electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de masini de gaurit, ferastraie electrice, respectiv echipamente de polizat/slefuit, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de unelte electrice, dupa finalizarea perioadei de recesiune. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de scule electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-86) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
MAKITA
ness project
noark
concelex
Ubitech
quadratum
CDS
konsent
theda mar
viarom
Acvatot 2019
siniat
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander