Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Analiza importurilor de sisteme de feronerie - 12 luni 2010

Analiza importurilor de sisteme de feronerie - 12 luni 2010
Analiza importurilor de sisteme de feronerie - 12 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
Trend ascendent moderat al importurilor de feronerie
Potrivit datelor puse la dispozitie de specialistii Institutului National de Statistica - INS, anul trecut importurile de sisteme de feronerie au inregistrat un trend ascendent moderat (similar, mai degraba, unei perioade de stabilizare) valoarea acestora insumand… milioane de euro (respectiv… tone), in crestere cu 2,9% fata de cele… milioane de euro (… tone) consemnate in 2009. Practic, nivelul comunicat de INS denota situatia reala a tuturor segmentelor analizate ale pietei de ferestre (atat din punct de vedere cantitativ, cat si valoric), remarcandu-se inclusiv o reducere de 16,06% a pretului, de la 5.261 euro/tona in 2009 la 4.416 euro/tona anul trecut. In schimb, dupa cum s-a estimat initial, topul importatorilor nu a inregistrat schimbari semnificative in primii doi ani de recesiune. Firmele din Germania si cele din Turcia continua sa fie lideri, contribuind impreuna la livrarile totale cu 60% (cote de 35% si 25%), iar pe pozitia a treia, cu 24% din importuri, se situeaza furnizorii din Ungaria. Pe termen scurt/mediu, acestia ar putea sa devanseze societatile din Turcia, mai ales ca urmare a scaderii pretului de livrare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme de feronerie (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de elemente din feronerie pentru executia de tamplarie, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de feronerie 2008-2011", respectiv "Total importuri sisteme 2008-2011" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Este cunoscut faptul ca dinamica pietei de feronerie contribuie decisiv la formarea unei imagini de ansamblu a bransei de ferestre, iar pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme de feronerie va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
Acvatot 2019
viarom
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
BALTIC
strabag nivel 1
leviatan
noark
theda mar
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
grundfos
Ubitech
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu