Agenda Constructiilor
Duminica, 10 Decembrie 2023
Liebher
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in primul semestru 2010

Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in primul semestru 2010
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in primul semestru 2010
PDF, 4 pagini, A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 21 sep 2010
Sumar: click aici
Crestere a importului de sisteme din aluminiu in conformitate cu media pietei
Conform celor mai recente date furnizate de Institutul National de Statistica (INS), in intervalul ianuarie-iunie 2009, valoarea importurilor de profile din aluminiu a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat aproximativ… tone de sisteme), in timp ce, in semestrul I din 2010 s-au consemnat importuri de… milioane de euro (… tone), ceea ce a insemnat o majorare de 5,08%, in conformitate cu media pietei. Prin comparatie, in lunile aprilie-iunie 2009 datele statistice indica faptul ca importurile de sisteme din aluminiu au insumat… milioane de euro (respectiv… tone), iar in aceeasi perioada a anului in curs importul s-a situat la… milioane de euro (… tone), reprezentand un salt de 21,05%. Intrucat diferenta valorica si cantitativa (la o baza de calcul anuala) este semnificativa, se poate observa o reluare a trendului ascendent in cel de-al doilea trimestru a.c., situatie care a survenit declinului continuu al livrarilor de serii din aluminiu din octombrie 2008 pana in martie 2010. Astfel, s-a confirmat – cel putin partial - previziunea conform careia unele dintre marile proiecte ce vizeaza edificarea imobilelor nerezidentiale au iesit din etapa de conservare, finalizata dupa traversarea sezonului rece prelungit. Situatia s-ar putea imbunatati si in ultima parte din 2010, dar totul depinde de evolutia indicatorilor macroeconomici (care ar putea determina o retragere sau, dimpotriva, o revenire a investitorilor straini) si de factorul sezonier.
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din aluminiu (in primul semestru din 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din aluminiu pentru executia de tamplarie si fatade cortina, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din aluminiu 2007-2010", respectiv "Total importuri sisteme 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, care se confrunta cu efectele recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra (ce include, ca noutate, diagramele referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de sisteme/sticla arhitecturala, precum si la cea din precedentele 12 luni) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din aluminiu va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-80) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
rigips
viarom
theda mar
CDS
Ubitech
noark
grundfos
MAKITA
leviatan
FRONTALE
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu