Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza importurilor de sisteme din PVC - 12 luni 2010

Analiza importurilor de sisteme din PVC - 12 luni 2010
Analiza importurilor de sisteme din PVC - 12 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
Posibila majorare de 10% a importurilor de sisteme din PVC in anul 2011
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), daca la nivelul lui 2009 valoarea importurilor de sisteme din PVC destinate executiei de tamplarie termoizolanta a insumat… milioane de euro (reprezentand circa… tone), in anul 2010 s-a consemnat un nivel valoric de… milioane de euro (corespunzator unei cantitati de… tone). Astfel, rezulta faptul ca, in perioada analizata, a fost consemnata o crestere de numai 1,71%, sub estimarile initiale, care a indicat o oarecare stabilizare a pietei la un nivel extrem de redus (dupa diminuarea de…% a importurilor de serii din PVC in primul an de recesiune). In trimestrul al patrulea din 2010, profilele din PVC provenite din strainatate si comercializate pe piata autohtona au insumat… milioane de euro, in scadere fata de cele… milioane de euro inregistrate in perioada similara din 2009 (-6,13%), ceea ce a influentat negativ rezultatele specifice anului trecut.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din PVC (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din PVC pentru executia de tamplarie, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din PVC 2008-2011", respectiv "Total importuri sisteme 2008-2011" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din PVC va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ness project
theda mar
viarom
quadratum
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
strabag nivel 1
EDIT-Structural
siniat
rigips
noark
konsent
Acvatot 2019
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CDS

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander