Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sisteme din PVC in primul semestru 2010

Analiza importurilor de sisteme din PVC in primul semestru 2010
Analiza importurilor de sisteme din PVC in primul semestru 2010
PDF, 4 pagini, A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 21 sep 2010
Sumar: click aici
Stabilizare a importurilor de sisteme din PVC 
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), daca la nivelul primului semestru din 2009 valoarea importurilor de sisteme din PVC destinate executiei de tamplarie termoizolanta a insumat… milioane de euro (reprezentand circa… de tone), in perioada similara a anului 2010 s-a consemnat un nivel valoric de… milioane de euro (insemnand o cantitate de… tone). Astfel, rezulta faptul ca, in intervalul analizat, s-a consemnat o usoara crestere a importului atat din punct de vedere valoric, cat si cantitativ (+2,61%) - situatie comparabila si cu importul altor materiale folosite la productia de ferestre. In trimestrul al doilea din 2010 profilele din PVC provenite din strainatate si comercializate pe piata autohtona au insumat… milioane de euro (circa… tone), in usoara scadere valorica fata de cele… milioane de euro (… tone) inregistrate in perioada similara din 2009 (-1,03%). De fapt, aceasta situatie indica o stabilizare certa a livrarilor pe piata de tamplarie, ceea ce inseamna faptul ca punctul minim al recesiunii a fost atins. Astfel, noul prag-suport (reliefat de diagrama ce reflecta evolutia importului fata de cele 12 luni precedente) este destul de puternic si ar putea constitui inceputul unei perioade de crestere a vanzarilor. Cu toate ca indicii macroeconomici denota o adancire a crizei economico-financiare, precum si perpetuarea situatiei critice pe piata de ferestre, este posibil ca in lunile iulie-septembrie 2010, respectiv in ultima parte a anului in curs importul de sisteme din PVC sa-si confirme ascensiunea.
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din PVC (in primul semestru din 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din PVC pentru executia de tamplarie, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din PVC 2007-2010", respectiv "Total importuri sisteme 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, care se confrunta cu efectele recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra (ce include, ca noutate, diagramele referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de sisteme/sticla arhitecturala, precum si la cea din precedentele 12 luni) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din PVC va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-80) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CDS
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
concelex
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
noark
siniat
EDIT-Structural
konsent
rigips
Ubitech
viarom
ness project
MAKITA
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander