Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - 12 luni 2012

Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - 12 luni 2012
Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - 12 luni 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 05 apr 2013
Sumar: click aici
Usoara ascensiune a importului de sisteme pentru tamplarie
Analiza datelor statistice din anul 2012 reflecta faptul ca procesul de recuperare a pierderilor in ceea ce priveste consumul de materiale pe piata de tamplarie termoizolanta s-a mentinut la aceiasi parametri ca in precedentele 12 luni. Asadar, in pofida faptului ca majoritatea operatorilor bransei indica probleme asemanatoare celor generate initial de criza economica, in momentul sau de maxima intensitate, situatia pare a fi pozitiva pe anumite segmente ale pietei de ferestre. Datorita noilor informatii fundamentale, pe o perioada de 12 luni, care au certificat mentinerea si chiar consolidarea unei tendinte ascendente a livrarilor de sisteme din strainatate, departamentul de analiza al revistei Fereastra estimeaza ca, pentru 2013, nivelul cumulat al importurilor s-ar putea majora.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in anul 2012) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile 36 de diagrame relevante cu privire la principalele tari importatoare de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile pentru fiecare componenta, in particular. In premiera, sunt disponibile si informatii (inclusiv diagrame) cu privire la evolutia exportului de profile din PVC, aluminiu si feronerie in anul 2012. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabele si in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de ferestre, in noul context economico-social. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme pentru tamplarie va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-95) si analizele statistice la importurile de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CDS
MAKITA
EDIT-Structural
konsent
quadratum
siniat
viarom
concelex
theda mar
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander