Agenda Constructiilor
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie si a exportului de ferestre - 2019

Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie si a exportului de ferestre - 2019
Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie si a exportului de ferestre - 2019
PDF, 20 pag A4
Pret: 298 ( 398 ) EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 09 dec 2020
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in anul 2019) include informatii relevante in vederea conturarii cat mai precise cu putinta a evolutiei din domeniu. De asemenea, editia actuala a publicatiei Info-Sisteme cuprinde o analiza a exportului de tamplarie din PVC, comentata in mod distinct si insotita de numeroase diagrame ce prezinta evolutia acestei activitati in intervalul anilor 2008-2019, respectiv estimari pentru actualul exercitiu financiar, dar care, in lipsa datelor de la INS cu privire la exportul din primele sase luni ale lui 2020, au doar un caracter general, informativ. Sunt astfel conturate, intr-o forma completa, principalele tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la un segment reprezentativ al sectorului ce presupune fabricarea ansamblurilor de tamplarie, fiind evidentiate unele perspective ale acestora, exclusiv pe termen scurt. De asemenea, sunt disponibile alte diagrame relevante cu privire la principalele tari importatoare de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, dar, din motive obiective, nu s-a mai reusit analiza aspectelor referitoare la livrarile pentru fiecare componenta, in particular. Structura importurilor si valoarea acestora, dinamica exportului de ferestre, precum si informatiile inglobate in tabele si in diagrame constituie insa elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de ferestre, in noul context economico-social, fiind un reper pentru ultimul an de dinaintea declansarii crizei sanitare mondiale. In actualul context, consideram ca publicatia „Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie si a exportului de ferestre din 2019” a devenit o editie-etalon, mai ales ca situatia specifica anului trecut, atat cat s-a conturat pe baza datelor specifice de la INS, nu se va mai repeta in curand, ci poate doar pe termen lung. De altfel, poate chiar mai relevanta este „Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie si a exportului de ferestre din 2018”, redactata la 10 ani distanta fata de momentul de varf al acestui domeniu economic, remarcandu-se ca in acel moment piata a ajuns la aproximativ 80% din nivelul la care se afla in 2008. In continuare, orice previziune este hazardata, pentru ca orice se poate intampla (doar conjunctural nu s-a intamplat in acest an), in urma unui soc asemanator ca amploare si intensitate celui din anul 2009. Atunci a fost vorba de un soc financiar, acum este unul sanitar, iar ambele creeaza disfunctii puternice politico-sociale. Totusi, pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor, care s-au schimbat dramatic in perioada pandemiei.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme pentru tamplarie, coroborata cu evolutia exportului, va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra si analizele statistice la importul cumulat de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla, disponibile periodic.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMMESENBURGVideoConfAC-iulman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
hilti
viarom
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
BALTIC
BMI_Icopal
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023