Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - trimestrul I 2011

Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - trimestrul I 2011
Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - trimestrul I 2011
PDF, 6 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 12 iul 2011
Sumar: click aici
Livrari in crestere cu 24,3%, dupa finalizarea recesiunii
Analiza datelor statistice din primele trei luni ale anului 2011 reflecta o sporire a consumului de materiale pe piata de tamplarie termoizolanta (dupa ce prima scadere a fost consemnata in luna octombrie 2008), cu exceptia sistemelor din... Practic, rezultatele din primul trimestru a.c. cu privire la importurile de sisteme, feronerie si sticla (care s-au majorat cu 24,32%, la… milioane de euro, fata de cele… milioane de euro din perioada similara a anului 2010) releva faptul ca multe din problemele generate de criza economica mondiala au fost surmontate. Cu toate acestea, principalii operatori ai pietei nationale de ferestre si fatade trebuie sa fie precauti, intrucat relativa crestere a PIB din perioada martie-mai a.c. a fost moderata fata de intervalul anterior, ceea ce inseamna ca fluxul investitional ramane la un nivel redus, sub potentialul pe care l-ar avea sectorul de constructii din Romania, cu domeniile sale conexe. La o analiza sumara, volumul importurilor de sisteme din PVC/aluminiu si al celor de feronerie incepe sa depaseasca pragurile inregistrate in anul 2006, iar pentru sticla arhitecturala orice majorare nu poate deocamdata sa contrabalanseze deprecierea accentuata din intervalul 2009-2010, care a adus valoarea pietei importatorilor la un prag similar celui din 2004. Desi in primul semestru a.c. caracteristicile bransei de constructii si fluctuatia vanzarilor de ferestre au reprezentat mai degraba premise nefavorabile, determinand o mentinere la cote scazute a importurilor in raport cu perioada anterioara recesiunii, reinitierea fluxului de contracte/comenzi in cel de-al treilea trimestru din 2011 va avea ca efect o recuperare mai rapida a pierderilor survenite in ultimul timp.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in primul trimestru al anului 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari importatoare de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile pentru fiecare componenta, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabele si in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de ferestre, dupa finalizarea recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme pentru tamplarie va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-85) si analizele statistice la importurile de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
MAKITA
leviatan
konsent
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
quadratum
rigips
siniat
concelex
noark
CONCEPT STRUCTURE
ness project
viarom
CDS
EDIT-Structural
Acvatot 2019
Ubitech
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander