Agenda Constructiilor
Luni, 11 Decembrie 2023
Liebher
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 12 luni 2010

Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 12 luni 2010
Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 12 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
Posibila majorare la 100.000 de tone a importului in 2011
Desi din anul 2008 scaderea importurilor de sticla pentru aplicatii arhitecturale a reprezentat o realitate de necontestat, se pare ca in 2010 a fost initiat un trend de recuperare a pierderilor in acest domeniu, confirmat inclusiv de datele furnizate de Institutul National de Statistica (INS). Astfel, pentru anul trecut, livrarile de vitraje din strainatate au consemnat un nivel total de… milioane de euro (respectiv… milioane mp si… tone), in crestere cu 3,3% fata de cele… milioane de euro din 2009 (corespunzatoare cantitatii de… milioane mp sau… tone), confirmand astfel estimarile initiale ale departamentului de analiza al revistei Fereastra. Totusi, majorarea survine dupa o scadere puternica, de 42,85%, inregistrata in perioada de raportare 2009/2008, in ultimul an de dinaintea recesiunii importurile de sticla arhitecturala insumand… milioane de euro. In cel de-al doilea semestru al anului trecut (ultimele 6 luni), s-au inregistrat livrari de circa… milioane de euro (respectiv… tone), nivel relativ apropiat din punct de vedere valoric trimestrului al treilea din 2008 (iulie-septembrie), cand datele INS indicau… milioane de euro (… tone).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sticla arhitecturala (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sticla arhitecturala pentru executia de geam termoizolant/elemente transparente pentru fatade, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de sticla arhitecturala 2008-2011", respectiv "Total importuri sisteme 2008-2011" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sticla arhitecturala va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.

 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
FRONTALE
BALTIC
leviatan
Ubitech
Acvatot 2019
noark
viarom
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
CDS
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu