Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza investitiilor in imobile de birouri 2010

Analiza investitiilor in imobile de birouri 2010
Analiza investitiilor in imobile de birouri 2010
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Data actualizare: 07 sep 2010
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Potrivit analizei realizate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, valoarea totala a investitiilor in imobile de birouri este de aproximativ doua miliarde euro. Astfel, cele mai multe obiective sunt dezvoltate in Bucuresti si Transilvania. In Capitala si zona Moldovei, suma fondurilor destinate executiei de imobile de birouri este superioara celorlalte regiuni, concomitent cu faptul ca, in Muntenia-Dobrogea, totalul investitiilor are cea mai scazuta valoare.
Informatii suplimentare:
Pentru realizarea analizei, au fost luate in calcul obiectivele autorizate, aflate in executie in prezent sau care vor fi incepute in perioada urmatoare. Criteriile principale sunt reprezentate de: stadiul de executie a imobilelor, regimul de inaltime a cladirilor si termenul de finalizare a acestora. Referitor la stadiul de edificare a obiectivelor, acestea se pot afla intr-o faza incipienta (fiind realizate pana la fundatie), intr-una intermediara (se desfasoara lucrari de construire a structurii de rezistenta) sau intr-o etapa avansata (se realizeaza inchiderile, compartimentarile interioare si finisajele). De asemenea, analiza a luat in considerare regimul de inaltime a proiectelor (acestea fiind: mici - cu maximum patru etaje, medii - avand intre cinci si zece niveluri sau cladiri-turn, cu peste 10 etaje) si perioada de finalizare a acestora (2010, 2011 si 2012 ori mai tarziu). Pentru a fi evidentiate particularitati specifice, imobilele au fost incluse in patru regiuni, si anume: Bucuresti (care include si judetul Ilfov), Muntenia-Dobrogea (din care fac parte judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea si Valcea), Transilvania (ce are in componenta judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Satu Mare, Salaj, Sibiu si Timis) si Moldova (care include judetele Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea).
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
EDIT-Structural
leviatan
rigips
concelex
noark
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
ness project
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
quadratum
viarom
siniat
MAKITA
theda mar
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander