Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Martie 2024
Frontale
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza investitiilor in imobile de birouri 2010

Analiza investitiilor in imobile de birouri 2010
Analiza investitiilor in imobile de birouri 2010
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Data actualizare: 07 sep 2010
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Potrivit analizei realizate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, valoarea totala a investitiilor in imobile de birouri este de aproximativ doua miliarde euro. Astfel, cele mai multe obiective sunt dezvoltate in Bucuresti si Transilvania. In Capitala si zona Moldovei, suma fondurilor destinate executiei de imobile de birouri este superioara celorlalte regiuni, concomitent cu faptul ca, in Muntenia-Dobrogea, totalul investitiilor are cea mai scazuta valoare.
Informatii suplimentare:
Pentru realizarea analizei, au fost luate in calcul obiectivele autorizate, aflate in executie in prezent sau care vor fi incepute in perioada urmatoare. Criteriile principale sunt reprezentate de: stadiul de executie a imobilelor, regimul de inaltime a cladirilor si termenul de finalizare a acestora. Referitor la stadiul de edificare a obiectivelor, acestea se pot afla intr-o faza incipienta (fiind realizate pana la fundatie), intr-una intermediara (se desfasoara lucrari de construire a structurii de rezistenta) sau intr-o etapa avansata (se realizeaza inchiderile, compartimentarile interioare si finisajele). De asemenea, analiza a luat in considerare regimul de inaltime a proiectelor (acestea fiind: mici - cu maximum patru etaje, medii - avand intre cinci si zece niveluri sau cladiri-turn, cu peste 10 etaje) si perioada de finalizare a acestora (2010, 2011 si 2012 ori mai tarziu). Pentru a fi evidentiate particularitati specifice, imobilele au fost incluse in patru regiuni, si anume: Bucuresti (care include si judetul Ilfov), Muntenia-Dobrogea (din care fac parte judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea si Valcea), Transilvania (ce are in componenta judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Satu Mare, Salaj, Sibiu si Timis) si Moldova (care include judetele Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea).
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
CDS
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
noark
rigips
strabag nivel 1
MAKITA
leviatan
Ubitech
theda mar
concelex
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander