Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza investitiilor in infrastructura sanitara 2010

Analiza investitiilor in infrastructura sanitara 2010
Analiza investitiilor in infrastructura sanitara 2010
PDF, 6 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 07 sep 2010
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
In prezent, in Romania se afla in diverse stadii de derulare investitii la peste 50 de proiecte de reabilitare, consolidare sau modernizare a centrelor medicale din toata tara.
Analiza realizata de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor descrie investitiile din judetele Alba, Arad, Bihor, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Calarasi, Clujm Constanta, Covasna, Galati, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Mures, Sibiu, Suceava etc.
Principalele investitii vizeaza interventii asupra cladirilor spitalelor judetene si orasenesti de mari dimensiuni, cele mai multe fiind finantate prin POR. Cele mai multe lucrari vizeaza consolidarea structurii de rezistenta, reabilitarea termica, modernizarea fatadei, inlocuirea tamplariei / pardoseli / acoperisuri, refacere sau schimbare instalatii si echipamente electrice / termice, de ventilare / de alimentare cu apa sau de canalizare, precum si recompartimentari si mansardari ale spatiilor existente, in vederea extinderii.
Informatii suplimentare:
Potrivit unei evaluari estimative, valoarea totala a investitiilor aflate in diverse stadii de realizare depaseste 800 milioane de lei (peste 200 milioane de euro). In cadrul analizei sunt prezentate pe scurt principalele investitii in unitati sanitare din diverse judete ale tarii.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
COVID-19C4E FORUMTeraSteelACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere