Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza investitiilor in realizarea de obiective industriale 2010

Analiza investitiilor in realizarea de obiective industriale 2010
Analiza investitiilor in realizarea de obiective industriale 2010
PDF, 2 Pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Data actualizare: 27 sep 2010
Descriere:
Analiza cuprinde informatii despre investitiile in realizarea de obiective industriale in prima parte a anului in curs, precum si estimari referitoare la evolutia segmentului in intervalul urmator. Obiectivele industriale aflate in constructie totalizeaza investitii de aproximativ 1,5 miliarde euro, peste 50% dintre acestea aflandu-se in Transilvania.
Pentru regiunile Bucuresti-Ilfov, Muntenia-Dobrogea si Moldova, fondurile alocate in vederea dezvoltarii unor asemenea cladiri sunt relativ similare. Transilvania se evidentiaza si prin numarul crescut de imobile aflate intr-un stadiu incipient de executie.
Informatii suplimentare:
In categoria de obiective industriale au fost incluse: hale de productie/pentru depozitare, centre comerciale, showroom-uri, ferme zootehnice, pavilioane multifunctionale si alte tipuri de constructii edificate pe structura metalica. In cadrul analizei, au fost luate in considerare obiectivele autorizate, aflate in executie in prezent sau la care vor fi incepute lucrarile in perioada urmatoare. Criteriile principale sunt reprezentate de: stadiul de executie a imobilelor, suprafata cladirilor si termenul de finalizare a acestora. Referitor la etapele de edificare a obiectivelor, acestea se pot afla intr-o faza incipienta (fiind realizate pana la fundatie), intr-una intermediara (se desfasoara lucrari de executie a structurii de rezistenta) sau intr-un stadiu avansat (se lucreaza la inchideri, compartimentari interioare si finisaje).
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMACADCOVID-19TeraSteelC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere