Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei de adezivi, placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2012

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de adezivi, placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2012

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de adezivi, placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2012
Analiza pietei de adezivi, placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2012
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PLACI CERAMICE & ADEZIVI
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 27 apr 2012
Sumar: click aici
Se estimeaza stabilizarea vanzarilor de adezivi si placi ceramice
Vanzarile de adezivi, mortare uscate si placi ceramice s-ar putea stabiliza in 2012, dupa trei ani de scadere, potrivit estimarii managerilor companiilor din domeniu. Atsfel, factori precum posibila intensificare a programului national de reabilitare termica (datorita infuziei de fonduri europene anuntata la finele anului trecut), precum si eventualele avantajate aduse de perioada electorala reprezinta pilonii de baza pentru concretizarea acestor previziuni. Dupa o perioada in care principalul criteriu de achizitie a acestor materiale de constructii a fost reprezentat de pret, utilizatorii se reorienteaza in prezent, cu precadere spre produse eficiente si de inalta calitate. Principalele obiective ale companiilor constau in majorarea volumelor de vanzari si cresterea cifrelor de afaceri, insa o importanta deosebita va fi acordata diversificarii portofoliilor de produse si investitiilor in cercetare si dezvoltare pentru lansarea de sisteme adaptate celor mai exigente solicitari. Piata interna de adezivi si mortare uscate se va mentine, in 2012, la nivelul anului trecut, dupa ce in 2011 a inregistrat o noua contractie, evaluata de reprezentantii companiilor din domeniu la 15%-20% fata de precedentele 12 luni. Astfel, primele semnale de crestere a pietei materialelor de constructii vor aparea in 2013 din zona produselor grosiere, care vor genera si majorarea livrarilor de mortare si adezivi. O contributie semnificativa la revigorarea acestui domeniu de activitate ar putea fi adusa de intensificarea programului de reabilitare termica a blocurilor de locuinte, care, daca s-ar concretiza, va avea un aport important la vanzarile companiilor din bransa. Din pacate, pana in prezent, Guvernul si autoritatile locale nu s-au implicat suficient in program, ritmul de implementare a reabilitarilor fiind lent, iar fondurile - insuficiente. Pe langa proiectele coordonate de administratia publica, un segment de piata cu potential ridicat este cel al reabilitarilor realizate pe cont propriu de asociatiile de proprietari. De asemenea, proiectele de renovari si reparatii vor reprezenta, in continuare, principalele lucrari ce vor sustine vanzarile producatorilor specializati, insa, pentru ca acest segment sa fie intr-adevar profitabil, este necesara relansarea politicii de creditare. In ceea ce priveste initierea de proiecte noi (ansambluri rezidentiale, centre comerciale sau cladiri de birouri), aceasta depinde in special de strategia nationala de taxe si impozite, care, in acest moment, nu este atractiva pentru investitori.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Adeplast, Baumix, Baumit, Henkel, Duraziv, Ital-Kol, Sika, Celco, Kai, Pazo Grup, Regata, Undefasa, Villeroy & Boch, Geberit si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de placi ceramice si obiecte sanitare va fi disponibila in primul trimestru al anului 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiLiebherALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
Ubitech
MAKITA
leviatan
top 500
FRONTALE
CDS
concelex
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
Acvatot 2019
rigips
CONCEPT STRUCTURE
top 500
noark
strabag nivel 1
top 500

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu