Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2015

Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2015
Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2015
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CIMENT, BETOANE & AGREGATE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 22 iun 2015
Sumar: click aici
Evolutii de peste 5%, estimate pe piata produselor pe baza de ciment
Datorita conditiilor climatice favorabile din primul trimestru al acestui an, piata cimentului a fost destul de dinamica, inregistrand o crestere de circa 10,4% comparativ cu aceeasi perioada din 2014, potrivit datelor furnizate de Patronatul din Industria Cimentului si altor Produse Minerale pentru Constructii din Romania (CIROM), presedintele organizatiei, Mihai Rohan, avertizand insa ca, desi evolutia este, la prima vedere, spectaculoasa, conditiile climatice nu sunt comparabile. Pentru 2015 se estimeaza o crestere cuprinsa intre 3% si 5% in domeniu. In ceea ce priveste segmentul aditivilor destinati industriei constructiilor, acesta a crescut cu aproximativ 5% in 2014, fata de nivelul anului anterior, in timp ce estimarile pentru prima parte a acestui an indica o evolutie secventiala de circa 15% in domeniu. Totodata, in sectorul prefabricatelor din beton s-a consemnat, anul trecut, o evolutie cantitativa de 4%, respectiv de la 1,28 milioane de metri cubi in 2013 la 1,33 milioane mc in 2014. Totodata, valoarea vanzarilor specifice a ajuns la 220 milioane de euro (+5%).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor unor companii active pe piata cimentului, in domeniul betoanelor, agregatelor, aditivilor si elementelor prefabricate din beton, cum ar fi: Carpatcement Holding, Holcim Romania, Lafarge Ciment (Romania) SA, Beton Chimie, Chryso Romania, Radial Solutions, SW Umwelttechnik Romania, Ferrobeton, Dunapref, Prefab SA, Elis Pavaje, Symmetrica si altele. Totodata, sunt disponibile informatii furnizate de Patronatul din Industria Cimentului si altor Produse Minerale pentru Constructii (CIROM).
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de ciment, aditivi, betoane, agregate si prefabricate din beton va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
quadratum
konsent
viarom
EDIT-Structural
strabag nivel 1
rigips
theda mar
siniat
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
noark
ness project
concelex
CDS
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander