Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2017

Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2017
Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2017
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CIMENT, BETOANE & AGREGATE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 05 iul 2017
Sumar: click aici
Consumul de produse pe baza de ciment este in scadere
Dupa o crestere importanta, de peste 10%, a pietei locale de ciment in 2015, consumul a scazut usor anul trecut (-1%), ajungand la circa 8,3 milioane de tone. Nivelul valoric estimat al afacerilor din sector s-a situat, in continuare, intre 500 si 600 de milioane de euro. Trendul descrescator pe care se inscrie piata locala a cimentului este rezultatul unei perioade dificile, in care volumul de activitate de pe piata de constructii din Romania a scazut cu aproape 5% in 2016 si s-a consemnat un nou esec in ceea ce priveste demararea marilor proiecte de infrastructura, mult-asteptate de antreprenori, dar si de furnizorii de materiale de constructii. In acelasi context, anul trecut, sectorul prefabricatelor din beton a inregistrat o crestere de 4% fata de nivelul din 2015, pana la 225 milioane de euro, in timp ce piata aditivilor pentru betoane s-a mentinut la circa 20 de milioane de euro. Pentru 2017, estimarile de pe pietele de ciment, prefabricate din beton si aditivi pentru betoane nu sunt foarte optimiste, avand in vedere intarzierea demararii proiectelor de infrastructura, volumul scazut de activitate din trimestrul intai al acestui an comparativ cu aceeasi perioada din 2016, dar si instabilitatea politica manifestata prin crize repetate, cu repercusiuni asupra activitatii investitionale.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor unor companii active pe piata cimentului, in domeniul betoanelor, agregatelor, aditivilor si elementelor prefabricate din beton, cum ar fi: CRH, Lafarge-Holcim, Prefbeton, Prebet SA, Symmetrica, Heidelberg Cement, BASF, Sika, Somaco Grup Prefabricate si altele. Totodata, sunt disponibile informatii furnizate de Patronatul din Industria Cimentului si altor Produse Minerale pentru Constructii (CIROM).
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de ciment, aditivi, betoane, agregate si prefabricate din beton va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiman and machineALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
FRONTALE
viarom
theda mar
Acvatot 2019
Ubitech
grundfos
leviatan
BALTIC
noark
rigips
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica