Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2020

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2020

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2020
Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2020
PDF, 3 pag A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CIMENT, BETOANE & AGREGATE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 08 iul 2020
Sumar: click aici
Inceput foarte bun de an pentru producatorii de ciment si betoane
Consumul de ciment din Romania a depasit pragul de 10 milioane de tone in 2019, dupa o crestere de 12% fata de nivelul anului anterior. Tendinta ascendenta a continuat si in primele trei luni ale acestui an, cand cererea s-a majorat cu aproximativ 15% fata de aceeasi perioada din 2019, conditiile meteorologice favorabile si cresterea generala de peste 30% a sectorului de constructii reprezentand principalii factori care au sustinut aceasta evolutie, potrivit CIROM - Organizatia Patronala din Industria Cimentului. Pe un trend ascendent se inscrie si piata de betoane si prefabricate din beton. O evolutie spectaculoasa in ultimii ani a avut-o segmentul de elemente prefabricate mici (pavele si pavaje din beton), care a crescut cu aproximativ 20% in 2019 fata de 2018, Romania fiind cu multi ani in urma statelor Europei de Vest, atat in ceea ce priveste infrastructura rutiera, cat si segmentul de amenajari de spatii exterioare, rezidentiale sau comerciale.
Pentru 2020, majoritatea operatorilor pietelor de ciment, betoane si prefabricate estimeaza evolutii bune ale vanzarilor, avand in vedere ca activitatea pe santiere nu s-a oprit in contextul pandemiei de coronavirus, dar previziunile sunt, in general, facute cu precautie si pot fi schimbate in functie de evolutia situatiei generale din tara. Chiar daca analistii nu mai anticipeaza o noua perioada de lockdown, nici in eventualitatea unui al doilea val al pandemiei, planurile investitorilor sunt foarte usor de influentat si pot fi determinante pentru activitatea de constructii. Pe de alta parte, Planul National de Redresare Economica lansat de Guvern la inceputul lunii iulie da noi asigurari sectorului de constructii ca acesta se va mentine strategic cel putin pana in 2030. Ramane insa de vazut in ce masura va fi mentinut de Guvernele viitoare, desi calea de urmat evidentiata de aceasta criza este una singura: investitiile.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii active pe piata cimentului, in domeniul betoanelor, agregatelor, aditivilor si elementelor prefabricate din beton. Totodata, sunt disponibile informatii furnizate de Patronatul din Industria Cimentului si altor Produse Minerale pentru Constructii (CIROM).
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de ciment, aditivi, betoane, agregate si prefabricate din beton va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
BogArt
quadratum
concelex
CONCEPT STRUCTURE
viarom
MAKITA
EDIT-Structural
SSAB
noark
Arduro
leviatan
ness project
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
siniat
CDS
SIGM
strabag nivel 1
rigips
konsent
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander