Agenda Constructiilor
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Abonare reviste
Home - Analiza pietei de constructii pe anul 2015

Analiza pietei de constructii pe anul 2015
Analiza pietei de constructii pe anul 2015
PDF, 2 pag A4

Pret: Gratuit
Analiza pietei de constructii 2015.pdf
Marime: 128 kB
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 06 oct 2015
Sumar: click aici
Revenirea trendului de crestere in constructii devine o certitudine
Previziunile sunt parte ale unei afaceri, iar companiile din sectorul constructiilor, in mod particular, nu-si pot stabili strategii nici macar pe termen scurt sau mediu, fara a tine cont de date statistice, previziuni, posibile scenarii etc. Informatiile au ajuns vitale pentru dezvoltarea unei companii, in contextul cresterii fara precedent istoric a concurentei, in toate domeniile economice, iar cunoasterea acestora poate duce la identificarea de solutii, la intelegerea mediului concurential si de afaceri in care o firma se dezvolta sau chiar sa ghideze managerii in a lua cele mai bune decizii pentru companiile pe care le conduc. In contextul unei revigorari generale a mediului economic si de afaceri din Romania, cunoasterea realitatilor in jurul carora se construieste afacerea devine o conditie sine qua non pentru indeplinirea scopului pentru care a fost creata - profitul. In acest context, redactia revistei Agenda Constructiilor a demarat un proces complex de colectare a datelor considerate esentiale pentru managerii oricarei societati din domeniu.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice si analize extrase din cadrul publicatiei Piata de constructii - analiza 2015-2016 si perspective 2017-2020. Informatiile complete incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de constructii sunt disponibile in format electronic, cu tabele si date actualizate privind companiile incluse, structurate pe domenii de activitate, cifra de afaceri din intervalul 2008-2014 (in lei si euro), raport de crestere/scadere anuala etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMMESENBURGVideoConfAC-iulman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
BMI_Icopal
CELCO 2020
MAKITA
FRONTALE
leviatan
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
rigips
BALTIC
strabag nivel 1
hilti
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023