Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de echipamente pentru tamplarie pe anul 2010

Analiza pietei de echipamente pentru tamplarie pe anul 2010
Analiza pietei de echipamente pentru tamplarie pe anul 2010
PDF, 3 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 12 iul 2010
Sumar: click aici
Masinile de fabricatie a tamplariei, un lux pentru companii in 2010
Sectorul de utilaje pentru constructii - in general - si cel al masinilor specializate in procesarea profilelor din PVC si a vitrajelor, in scopul fabricatiei de tamplarie termoizolanta - in special - au fost sever afectate de criza economica traversata in prezent. Explicatia cea mai simpla a fenomenului rezida in faptul ca - intr-o logica ce nu are nicio legatura cu principiile economice sau cu experienta companiilor ce activeaza in statele dezvoltate ale lumii - cei mai multi intreprinzatori au optat pentru amanarea sine die a planurilor de investitii. Acestia ignora axiome indelung verificate, valabile in economia de piata, conform carora, in timpul perioadelor de recesiune, este recomandata accelerarea eforturilor pentru dezvoltare, in scopul - evident, de altfel - de a ocupa nisele de piata lasate libere de societatile care-si restructureaza activitatea. Se pare ca in Romania sunt putini manageri care au aplicat asemenea masuri, cei mai multi adoptand o atitudine perdanta, de asteptare. In aceste conditii, singura masura aflata la indemana reprezentantilor firmelor care au ca obiect de activitate promovarea de utilaje este aceea de a consolida parteneriatele cu acei colaboratori care au inteles - intr-o masura mai mare sau mai mica - faptul ca orice intarziere tehnologica poate avea ca efect eliminarea de pe piata. De asemenea, este de presupus ca, in perioada urmatoare, va fi lansata si o competitie a preturilor, orientata - in special - in sensul racolarii clientilor altor companii. Este dificil de estimat intensitatea de manifestare a unuia sau altuia dintre fenomenele mentionate anterior, singura certitudine fiind aceea ca - in eventualitatea unei asemenea ipoteze - este de asteptat ca profitabilitatea furnizorilor sa se diminueze, concomitent cu o scadere a gradului de complexitate a masinilor comercializate.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Urban C&O, Elumatec, Sturtz, Ercorom Trend, Imroglass-Imsa, Seba Industrial, Petrea Agentura Tehnica, Edilizia Group si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de echipamente pentru tamplarie va fi disponibila in trimestrul al doilea al anului 2011.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMVideoConfAC-iulman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
CDS
BALTIC
FRONTALE
Ubitech
noark
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
grundfos
viarom
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica