Agenda Constructiilor
Duminica, 29 Martie 2020
 
Home - Analiza pietei de energie din resurse regenerabile pe anul 2013

Analiza pietei de energie din resurse regenerabile pe anul 2013
Analiza pietei de energie din resurse regenerabile pe anul 2013
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: FERONERIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 15 mar 2013
Sumar: click aici

Solutiile RES, la granita dintre competitivitate si eficienta energetica

Energia regenerabila si intreaga problematica aferenta subiectului respectiv constituie, in continuare, o tema de maxim interes pentru Romania, mai ales daca se are in vedere obligativitatea respectarii directivei 31/2010/EC, referitoare la eficienta energetica a imobilelor. Desi in legislatia locala si cea europeana nu se face referire directa la conceptul de sustenabilitate, este de la sine inteles ca acesta reprezinta un punct central al discutiei, cu atat mai mult cu cat prin respectarea lui se obtine, in mod implicit, incadrarea in conditiile NZEB (imobil cu un consum energetic apropiat de zero). In tot esafodajul respectiv, utilizarea resurselor alternative (RES) ocupa un loc central, iar normele valabile pe plan national sunt cat se poate de explicite. Astfel, in cadrul Legii nr. 220/2008 se prevede in mod clar ca, pentru intervalul 2010 – 2020, cotele anuale obligatorii de energie „verde” care beneficiaza de sistemul de promovare prin certificate sunt de 12% pentru 2012, de 14% pentru 2013, de 15% pentru 2014, de 16% pentru 2015 etc., urmand ca, la finele perioadei analizate, sa atinga cota de 20%.

Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante organizatii implicate in domeniu, cum ar fi: Romanian Photovoltaic Industry Association - RPIA, Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi - RoGBC, Camera de Comert Romano – Germana - AHK Romania, grupul operativ din tara noastra al Building Performance Institute Europe - BPIE si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de energie din surse regenerabile va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
COVID-19ACADALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere