Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza pietei de fatade cortina si a domeniilor conexe pe anul 2015

Analiza pietei de fatade cortina si a domeniilor conexe pe anul 2015
Analiza pietei de fatade cortina si a domeniilor conexe pe anul 2015
PDF, 9 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 24 nov 2015
Sumar: click aici
Cererea pe segmentul fatadelor ramane fluctuanta
In perioada recesiunii, unul dintre cele mai afectate segmente ale pietei de constructii a fost reprezentat de cel ce presupune executia de imobile cu destinatie nerezidentiala (cladiri de birouri, centre comerciale etc.), care constituie principalele tipuri de cladiri carora li se adreseaza oferta de pereti cortina si elemente conexe. Daca, initial, operatorii bransei de fatade – ce reprezinta o componenta importanta a industriei de tamplarie termoizolanta – au fost nevoiti sa se adapteze la situatia precara din domeniu, pe fondul unei cresteri a competitiei ce vizeaza adjudecarea proiectelor de mari dimensiuni, ulterior, la fel ca omologii lor implicati in productia de ferestre si usi, s-au indreptat preponderent spre export, care s-a manifestat prin ofertarea serviciilor asigurate de aceste firme pe pietele externe. Mai mult, desi inca de la finele lui 2014 s-a observat un reviriment in ceea ce priveste volumul lucrarilor de constructii cu alta destinatie fata de cea rezidentiala, iar in 2015 trendul ascendent s-a accelerat, inca nu se cunoaste cu exactitate cate dintre acestea sunt proiecte ce includ fatade cortina de mari dimensiuni. Problema principala, pe termen scurt si mediu, este constituita de faptul ca numarul proiectelor importante, pe care oficialii companiilor specializate s-au bazat inainte de recesiune, continua sa fie fluctuant, chiar daca nivelul comenzilor a sporit intrucatva, ceea ce a indus perspective relativ favorabile pentru exercitiul financiar curent. Insa, in ultimul timp, au existat si anumite tensiuni politice, care au deturnat temporar atentia de la aspectele specifice economiei reale, sperandu-se insa ca noii guvernanti tehnocrati sa se focalizeze pe masuri efective de relansare a investitiilor (ce le vor stimula si pe cele private), iesind dintr-o anumita stare de inertie. Totusi, chiar si in contextul macroeconomic actual, coroborat cu factorul sezonier care, de obicei, nu este propice derularii lucrarilor, exista sanse reale, in continuare, de asigurare a finantarii pentru deblocarea unora dintre marile proiecte ce presupun (re)instalarea de fatade cortina sau pentru initierea altora noi.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: ABC Profesion’Al Design, Aluprof System Romania, Bigimpex, Carboplak, Color Metal, Delta Aluminiu, Lorenzo Grup, MR Rolotek, Plastic Prest, Profilco Romania, Reynaers Aluminium Romania, Aqua System, Alcon Plus, Cesarom, Cipsor Construct, Glass Rom Impex, Mariantherm, Melcret, Scudo Serv, Tehnolux, Tehnorex si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de fatade cortina, lucrari de placare cu materiale compozite si luminatoare va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
Ubitech
rigips
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
noark
leviatan
ness project
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Acvatot 2019
theda mar
EDIT-Structural
konsent
CDS
viarom
concelex
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander