Agenda Constructiilor
Marti, 30 Mai 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de ferestre, usi si fatade cortina pe anul 2017

Analiza pietei de ferestre, usi si fatade cortina pe anul 2017
Analiza pietei de ferestre, usi si fatade cortina pe anul 2017
PDF, 9 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 14 nov 2017
Sumar: click aici
Perspectivele pozitive din sectorul tamplariei - posibile doar pe termen mediu
Intrucat exercitiul financiar actual se apropie de momentul bilantului, la o analiza succinta reiese ca rezultatele firmelor implicate pe piata de tamplarie termoizolanta continua sa fie eterogene, mai ales ca activitatea acestora este influentata de factori exogeni si imprevizibili. Actualii indicatori macroeconomici reflecta, pe de-o parte, in acceptiunea Institutului National de Statistica (INS) o crestere secventiala si anuala a Produsului Intern Brut - PIB in trimestrul al treilea a.c., dar care nu se reflecta pe toate palierele economice, iar pe de alta parte, continuarea recesiunii tehnice din constructii, dupa doua trimestre de scadere consecutiva a volumului lucrarilor specifice, precum si ca urmare a continuarii trendului descendent pana in luna august, inclusiv. Fara a inainta previziuni hazardate, este insa clar ca aspectele conjuncturale din constructii genereaza efecte diferite asupra producatorilor de ferestre sau furnizorilor acestora. Aspectele anuntate anterior, potrivit carora orice estimare continua sa fie hazardata, sunt cu atat mai valabile cu cat la nivelul lui 2017, in pofida incercarilor de redresare a activitatii (cu precadere prin activitatea de export), problemele caracteristice bransei sunt probabil mai acute ca in primii ani de criza generalizata, deoarece au aparut, in plus, diverse dificultati de natura fiscala si cele ce tin de identificarea sau mentinerea personalului calificat. Totusi, intervalul octombrie-decembrie a.c. ar putea reprezenta o perioada care, daca ar fi fructificata corect, ar aduce o imbunatatire a profitabilitatii firmelor specializate, mai cu seama a celor ce s-au orientat din timp spre export si continua sa-si consolideze operatiunile respective. In pofida unor fluctuatii sau derapaje inerente pe anumite segmente ale pietei de ferestre (care a regresat cu o cota minima de -7% in 2016, daca se iau in considerare rulajele cumulate ale celor mai importanti 1.048 producatori de tamplarie, activi pe plan autohton si cuprinsi intr-o lista actualizata de firme, elaborata de departamentul specializat al revistei Fereastra), in unele cazuri, anumite companii semnificative din domeniu (de pilda, primele zece, in ordinea descrescatoare a cifrei de afaceri) au posibilitatea (la fel ca anul trecut, cand s-au evidentiat printr-o crestere medie de +7% a valorii vanzarilor) sa raporteze in actualul exercitiu financiar o cifra anuala de afaceri ceva mai consistenta decat in 2016 sau, intr-o varianta pesimista, cel putin la acelasi nivel ca in precedentele 12 luni.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Profine Romania, New House Design Project, Simonswerk, Hautau, Valras Prod, Liderplast, Asco Tools, Bigimpex, Brad Glass, Carboplak, Dualsoft, Electrostatic, Max Confort, Profil Exim, Reynaers Aluminium Romania, VBH Romcom, Wooden Doors International, Wurth Romania si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a diverselor segmente ale pietei producatorilor si furnizorilor din industria tamplariei termoizolante va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
vailantman and machineALLBIMVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
BALTIC
MAKITA
theda mar
leviatan
Ubitech
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
Acvatot 2019
viarom
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023