Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Decembrie 2023
Liebher
Home - Analiza pietei de geam termoizolant pe anul 2012

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de geam termoizolant pe anul 2012

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de geam termoizolant pe anul 2012
Analiza pietei de geam termoizolant pe anul 2012
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 27 apr 2012
Sumar: click aici
Restabilire a profitabilitatii pentru fabricantii de vitraje
In primii doi ani de criza economica generalizata, multe companii ce activau in industria ce presupune fabricarea de geam termoizolant si executia operatiunilor de procesare a sticlei s-au confruntat cu probleme legate de blocajul financiar, neachitarea creantelor si diminuarea continua a cererii exprimate de partenerii de afaceri, fiind obligati sa-si reajusteze capacitatile de productie, care se pare ca, la nivelul lui 2008, erau relativ supradimensionate. Anul trecut, dificultatile mentionate anterior – specifice, de altfel, intregii branse de tamplarie – au impus, in cazul producatorilor de vitraje, restructurarea activitatii, prin reorientarea catre alte segmente de piata, derularea unor activitati de distributie a sticlei arhitecturale, implicarea in productia de elemente vitrate cu proprietati speciale si valoare adaugata mare (securizate sau laminate) etc. Toate aceste masuri au vizat rezolvarea principalei probleme de fond – si anume recuperarea pierderilor din timpul recesiunii, respectiv restabilirea unor indici optimi in ceea ce priveste profitabilitatea. Desi majoritatea previziunilor referitoare la evolutia vanzarilor de tamplarie termoizolanta in 2012 sunt relativ negative, se pare ca producatorii de vitraje – care au capacitatea de a furniza produsele proprii direct pentru beneficiarii institutionali (reprezentati de investitori ce deruleaza proiecte de constructii din sfera nerezidentiala) – pot fructifica noile oportunitati asigurate de acest segment de piata, care se va dezvolta in continuare. Un alt debuseu in ceea ce priveste livrarile va fi constituit chiar de elementul de structura al constructiilor noi, ce s-a majorat (ca volum al lucrarilor) in ultimele doua luni din 2011, respectiv anul trecut (+1%) si va reprezenta cu siguranta un factor important de dezvoltare a pietei in 2012. Totodata, nu ar trebui neglijate marile obiective de reabilitare termica a locuintelor, fiind de dorit accentuarea legaturilor ce presupun colaborarea cu firmele implicate in proiectele respective, care ar putea fi preponderente in ramura de constructii, mai ales in perioada reprezentata de momentul electoral. Desigur ca aceste abordari trebuie evaluate cu precautie, de vreme ce intreaga economie nationala este caracterizata de incertitudine, iar in cazul lucrarilor executate din fonduri publice, intarzierea achitarii creantelor constituie o situatie negativa binecunoscuta.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alenys Impex, As Glass, Brad Glass, Cavala Glass, Clemans Al Glass, Cristal Brad, Dako Distribution, Darcom Group, Delta Glass, Fonoizoterm, Gin Mar, Glass Design Industry, Lamar Trust, Moteco Glass, Moldoglass, Olin, Pietta Glass Working, Primer Electro, Plast Termal, Profil Exim, Ro Grup Glass, Romalumil, Termototal, Tiberiu Glass, Union Glass, Valras Prod, Vispesti Prod si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant va fi disponibila in primul trimestru din 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
noark
ERBASU CONSTRUCT
rigips
theda mar
FRONTALE
strabag nivel 1
MAKITA
BALTIC
grundfos
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
CDS
leviatan
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu