Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2016

Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2016
Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2016
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: INFRASTRUCTURA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 02 aug 2016
Sumar: click aici
Situatia marilor proiecte de autostrazi se mentine ingrijoratoare
Anul trecut, in Romania s-au inaugurat 12 km de autostrada si a fost inchisa circulatia pe 22 km de astfel de drum, dupa ce in 2014 s-au finalizat numai 22 de kilometri. Mai mult, in 2016, pana la jumatatea anului, nu a inceput niciun proiect nou. Conform celor mai recente estimari, se pare ca in acest an se vor finaliza numai 8 km de autostrada in Romania, avand in vedere ca lucrarile sunt intarziate pe toate tronsoanele ce trebuiau inaugurate in acest an, performantele tarii noastre la acest capitol fiind tot mai dezastruoase. In prezent, potrivit Institutului National de Statistica (INS), Romania are 747 km de autostrazi, iar noul director general al CNADNR promite ca, pana la finele lui 2017, in Romania se va putea circula pe circa 1.000 km de autostrada, ceea ce inseamna ca anul viitor s-ar inaugura circa 260 de kilometri. Aceasta tinta este, insa, foarte greu de indeplinit, avand in vedere ca, in prezent, pe toate santierele de autostrazi exista intarzieri foarte mari in executie. Avand in vedere situatia existenta, cele mai mari sanse de finalizare le are tronsonul Gilau - Nadaselu (8,7 km), de pe autostrada Brasov-Bors, care are un grad de executie de 74,34%. Totusi, chiar daca lucrarile vor fi terminate integral, tronsonul nu va putea fi dat in folosinta, deoarece licitatia pentru constructia podului peste Somes, care sa faca legatura dintre acest sector si cel dintre Gilau si Campia Turzii, nu a fost inca publicata in cadrul SEAP.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii cu privire la cele mai recente actiuni intreprinse de CNADNR si de Guvern, asa cum sunt conturate prin prisma planului strategic al institutiei responsabile de constructia autostrazilor si drumurilor nationale din tara noastra, respectiv a obiectivelor propuse spre finantare din fonduri europene. De asemenea, se analizeaza stadiul lucrarilor la principalele artere rutiere de amploare, ale caror contracte au fost atribuite unor companii si asocieri de firme precum: Salini Impregilo, Impresa Pizzarotti, Pomponio Constructii, Tirrena Scavi, Porr Construct, Tehnostrade, Spedition UMB, Geiger Transilvania etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de infrastructura de transport va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2017.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
concelex
rigips
FRONTALE
noark
Acvatot 2019
CDS
Ubitech
theda mar
leviatan
MAKITA
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander