Agenda Constructiilor
Marti, 27 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - ANALIZA - Analiza pietei de infrastructura pe anul 2017

Analiza pietei de infrastructura pe anul 2017
Analiza pietei de infrastructura pe anul 2017
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 03 aug 2017
Sumar: click aici
Marile proiecte de drumuri se lasa, in continuare, asteptate
Reteaua de autostrazi din Romania nu s-a extins cu niciun kilometru in 2016, ramanand la lungimea totala de 747 de kilometri consemnata in 2015, in timp ce 10.424 de kilometri de drumuri (din care 15 nationale) erau, in continuare, de pamant, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). Astfel, la finele anului trecut, din totalul drumurilor nationale, 35,2% (circa 6.200 km) erau drumuri europene si 4,2% (747 km) autostrazi. In 2017, tinta asumata de ministrul Transporturilor este de a inaugura 90 km de autostrada si de a lansa proiecte pentru circa 800 de kilometri de autostrazi si drumuri nationale. Pana la jumatatea acestui an, s-au inaugurat 15 km de autostrada, respectiv sectiunile A, B si C, din cadrul lotului al doilea al drumului de mare viteza Lugoj-Deva. Conform datelor Ministerului Transporturilor (MT), pana la sfarsitul acestui an se vor finaliza loturile 3 si 4 ale autostrazii Lugoj-Deva, loturile 3 si 4 de pe Sebes-Turda si cei trei km de la intrarea in Bucuresti, parte a autostrazii A3 (Bucuresti-Pitesti).
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii cu privire la noua tinta asumata de Ministerul Transporturilor, ce doreste sa inaugureze in acest an 90 km de autostrada si sa lanseze proiecte pentru circa 800 km de autostrazi si drumuri nationale.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de infrastructura de transport va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
FRONTALE
MAKITA
strabag nivel 1
hilti
BMI_Icopal
Acvatot 2019
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
leviatan
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere