Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei de instalatii electrice pe anul 2010

Analiza pietei de instalatii electrice pe anul 2010
Analiza pietei de instalatii electrice pe anul 2010
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 09 iul 2010
Sumar: click aici
Eficienta energetica impulsioneaza sectorul de instalatii electrice
Piata autohtona de instalatii si echipamente electrice se va mentine si in acest an la aproximativ… milioane de euro, dupa ce, in 2009, segmentul a consemnat o scadere de aproximativ 15% fata de nivelul din 2008. Previziunile pentru anul in curs sunt negative, avand in vedere dependenta de domeniul constructiilor, care continua sa scada. Potrivit opiniei majoritatii managerilor companiilor din domeniu, valoarea pietei specifice se va deprecia si in acest an cu aproximativ 15%, pe fondul estimarilor de diminuare cu 20% a activitatii din constructii, precum si din cauza scaderii puterii de cumparare a populatiei, foarte multe componente si sisteme de iluminare fiind achizitionate direct de utilizatorii finali. Masurile de reducere a salariilor in sectorul bugetar si majorarea TVA vor contribui semnificativ la declinul domeniului. Cu toate acestea, sunt si societati care estimeaza majorarea cifrei de afaceri, chiar si cu 30%, insa acestea au ca domeniu de activitate productia si comercializarea tablourilor electrice si a instalatiilor de medie si joasa tensiune, segmente neafectate in mod direct de masurile de austeritate.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Schneider Electric, Socomec, Siemens, Electroalfa, EnergoBit, Transelectrica, Accesor, Repower, Electro-Total si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de instalatii electrice va fi disponibila in trimestrul al doilea al anului 2011.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
bluebeamACADTeraSteelCOVID-19C4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere