Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2013

Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2013
Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2013
PDF, 10 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 29 aug 2013
Sumar: click aici
Industria instalatiilor electrice ramane dependenta de pret
Pe piata corpurilor de iluminat din Romania, un segment care a luat amploare in ultimii ani este reprezentat de sistemele de iluminare pe baza de LED, desi actualmente acest domeniu se afla intr-un stadiu incipient de dezvoltare. In general, afacerile operatorilor economici specializati s-au inscris, in mare parte, pe un trend usor descrescator in prima jumatate a anului in curs, urmand tendinta generala a sectorului constructiilor, in timp ce pentru semestrul al doilea se iau in considerare scaderi de pana la 25% sau, in cele mai optimiste scenarii, stagnari la nivelul din 2012. In continuare, piata locala a echipamentelor de iluminat va ramane dependenta de pret, in pofida faptului ca exista o oferta variata, la nivelul tuturor palierelor de calitate. Mai grav este faptul ca majoritatea produselor "low-cost" existente in domeniu sunt neconforme normelor in vigoare, fenomen intalnit, potrivit specialistilor din domeniu, in special pe segmentul de retail si in cel al proiectelor de mici dimensiuni, avand repercusiuni semnificative in detrimentul calitatii atat asupra lucrarilor propriu-zise, cat si asupra fiabilitatii si eficientei in exploatare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse atat informatii despre cel mai semnificativ targ destinat sectorului local de profil (IEAS), cat si date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Siel Invest, Schneider Electric, Elba Com, DDS Group, Ensola Prod, Helios PLS, Pramac Group, Kanlux Lighting, Dablerom, Automatica SA, Apator SA, Criomec SA, ICCO-Systems, Sunlight Industrial, Teleelectron etc. De asemenea, este reflectata activitatea unor corporatii ce au o contributie importanta la conturarea tendintelor actuale si viitoare ale pietei, cum ar fi: Legrand, 3M, ABB, Nexans, Philips si Siemens.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de instalatii electrice va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
theda mar
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
CDS
concelex
noark
rigips
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander