Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2014

Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2014
Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2014
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 04 sep 2014
Sumar: click aici
Piata instalatiilor electrice se mentine la valoarea anului anterior
In 2014 intreaga industrie a instalatiilor electrice, desi continua sa aiba o dinamica superioara altor segmente ale pietei, urmeaza sa se stabilizeze la nivelurile inregistrate in 2013. Evolutia dezamagitoare a sectorului constructiilor, de care depind in mare parte sectoarele de instalatii electrice si automatizari, a determinat companiile active in acest domeniu sa se reorienteze catre domeniul energetic si al sistemelor de eficienta energetica. Un segment atipic pentru piata instalatiilor electrice l-au reprezentat gamele de produse ce functioneaza pe baza de LED, care au cunoscut o evolutie semnificativa in ultimii ani, datorita proiectelor de eficientizare energetica si cresterii cererii pentru solutii de actionari electrice de turatie variabila. In ultimele luni, s-a remarcat o revigorare a pietei rezidentiale, responsabile pentru vanzari insemnate de materiale electrice. Pretul se va mentine, cel putin pe termen mediu, drept un factor determinant in formarea deciziei de achizitie a materialelor electrice, in pofida faptului ca pe piata exista o oferta variata, la orice nivel de calitate. Totusi, managerii companiilor din domeniu indica o crestere relativa a interesului clientilor pentru produse disponibile la un raport calitate-pret optim.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse atat informatii despre cel mai semnificativ targ destinat sectorului local de profil (IEAS), cat si date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Electroglobal, Siemens, Schneider Electric, Helinick, Lovato Electric, Pramac Generators, Ensola Pro, Menatwork si altele. De asemenea, este reflectata activitatea unor corporatii ce au o contributie importanta la conturarea tendintelor actuale si viitoare ale pietei, cum ar fi: Legrand, Schneider Electric, ABB si Siemens.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de instalatii electrice va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
theda mar
FRONTALE
concelex
noark
Ubitech
MAKITA
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander