Agenda Constructiilor
Joi, 19 Septembrie 2019
 
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei de investitii in proiecte, santiere si lucrari - sem. I 2010

Analiza pietei de investitii in proiecte, santiere si lucrari - sem. I 2010
Analiza pietei de investitii in proiecte, santiere si lucrari - sem. I 2010
PDF, 2 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Data actualizare: 15 iul 2010
Sumar: click aici
Obiective de 3 miliarde euro aflate in constructie in principalele orase din Romania
Municipiul… consemneaza cea mai mare valoare a investitiilor (cu peste… euro), in timp ce orasul… se evidentiaza prin numarul sporit de obiective care se vor definitiva in 2010. Majoritatea centrelor industriale se va edifica in localitatea…, lucrarile fiind incepute, de regula, in primele luni ale anului curent. De asemenea, in municipiile…, ponderea in totalul constructiilor o au cladirile rezidentiale. În fiecare oras se construieste cel putin cate un bloc-turn, astfel: complexurile Royal Tower (2S+P+19E), Renaissance (3S+P+16E) si Palas (P+13E); ansamblurile rezidentiale situate pe strazile Portelanului (P+20E) si Alexandru Vaida Voevod (2S+P+Mz+15E) din…; complexul… (P+12E) - in localitatea…; imobilul… (3S+P+18E+E19-tehnic) - in… si Parcul Tehnologic…, cu un regim de inaltime (S+P+13E) - in … Valoarea totala a obiectivelor aflate in executie este de aproximativ 3 miliarde euro. De asemenea, fiecare municipiu beneficiaza de minimum un proiect de anvergura in ceea ce priveste suprafata. Pornind de la aceste considerente, echipa editoriala a revistei Agenda Constructiilor a efectuat o analiza a santierelor din principalele cinci orase din Romania (Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Craiova), conform datelor furnizate de recensamantul din anul 2002 (referitor la numarul de locuitori, exceptand Capitala).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei INFO-Santiere, la sectiunea dedicata analizelor de piata din domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii despre situatia la zi si perspectivele sectorului de investitii in proiecte, santiere si lucrari. Studiul de piata - realizat de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor - se refera la investitiile in constructii din 5 orase importante ale tarii. Sunt disponibile comentarii despre structura obiectivelor de investitii, pe categorii, precum si diagrame relevante, in cadrul carora se analizeaza mai multi indicatori, cum ar fi: ponderea investitiilor, regimul de inaltime a imobilelor, termenul de finalizare a obiectivelor, tipologia obiectivelor aflate in constructie, stadiul executiei etc. In ceea ce priveste tipul constructiei, obiectivele au fost clasificate in: rezidentiale (blocuri de locuinte, hoteluri, pensiuni, unitati de invatamant etc.), industriale (centre comerciale, hale si altele), respectiv birouri.   
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de investitii in proiecte, santiere si lucrari va fi disponibila in curand.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere