Agenda Constructiilor
Duminica, 29 Martie 2020
 
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei de lacuri, vopsele si gips-carton pe anul 2017

Analiza pietei de lacuri, vopsele si gips-carton pe anul 2017
Analiza pietei de lacuri, vopsele si gips-carton pe anul 2017
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 15 feb 2017
Sumar: click aici
Tendinte ascendente pentru producatorii de vopsele si gips-carton
Piata locala de lacuri si vopsele arhitecturale, evaluata la circa 130 milioane de euro in 2015, a crescut cu 6%-8% anul trecut, evolutia din 2017 fiind preconizata la +5%, potrivit datelor producatorilor din domeniu. Estimarea se bazeaza pe analiza mai multor surse: AIVR (Asociatia patronala din industria de vopsele din Romania), Interbiz si date de cercetare de piata de tip Retail Audit, informatii de la producatorii de materii prime si date interne. Cresterea se datoreaza atat revigorarii consumului, cat si cererii de produse premium, mai scumpe, de calitate superioara si cu beneficii aditionale. In 2016 au avut loc cresteri semnificative ale preturilor materiilor prime si ambalajelor de pe piata de vopsele, acestea fiind cuprinse intre 2% si 14%, ceea ce a determinat o usoara majorare a pretului de vanzare a produselor, din 2017. Estimarile de pe piata indica posibile cresteri de doua cifre pentru principalele materii prime si in acest an. In ceea ce priveste piata locala a placilor de gips-carton, aceasta se situeaza, valoric, la circa 110 milioane de euro anual, tendinta din domeniu fiind, de asemenea, ascendenta.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor asociatiei de profil (AIVR), precum si ai companiilor: PPG Industries, Deutek SA, Fabryo Corporation, Siniat Romania si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de lacuri si vopsele va fi disponibila in trimestrul intai din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
TeraSteelACADCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere