Agenda Constructiilor
Luni, 25 Ianuarie 2021
Home - ANALIZA - Analiza pietei de materiale de finisare pe anul 2020

Analiza pietei de materiale de finisare pe anul 2020
Analiza pietei de materiale de finisare pe anul 2020
PDF, 8 pag A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: MATERIALE PENTRU FINISARE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 14 feb 2020
Sumar: click aici
Premise de crestere anuala pe piata materialelor de finisaje, pana in 2025
Cererea locala de materiale pentru finisare s-a inscris pe un trend de crestere in 2019, tendinta estimata a se mentine si in 2020, conform operatorilor din domeniu. Spre deosebire de anii anteriori, pe piata s-a remarcat o crestere, lenta dar constanta, a preferintei clientilor finali si a dezvoltatorilor imobiliari pentru achizitia de materiale din game premium (in special in ceea ce priveste produsele decorative), in timp ce piata proiectelor de reabilitare termica ramane una de volum, in care achizitiile se fac, in continuare, pe considerente de pret.
Mentinerea trendului ascendent in cazul vanzarilor de produse pentru finisaje se va datora, pe de o parte, numarului mare de proiecte private demarate in ultimii doi ani si ajunse in etape finale de executie, dar si noilor proiecte anuntate de dezvoltatori. Astfel, in 2020, dezvoltatorii de cladiri de birouri din Bucuresti au anuntat livrari de proiecte cu o suprafata cumulata de circa 200.000 mp, acestea fiind in etape finale de executie. Pana in anul 2022 pe segmentul cladirilor de birouri din Capitala sunt asteptate proiecte cu o arie totala de circa 860.000 mp conform lansarilor, dar suprafata are capacitatea de a depasi un milion de metri patrati, avand in vedere tranzactiile cu terenuri si proiectele aflate in etape pregatitoare si care nu au fost inca anuntate. Proiecte mari de birouri se afla in dezvoltare si in marile orase ale tarii, pana in 2025 urmand a fi realizate proiecte cu o suprafata cumulata de aproape 500.000 mp.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii locale din domeniu, informatii cu privire la activitatea unor furnizori globali si altele. Analiza abordeaza, in mod exhaustiv, aspecte actuale si perspective pentru segmentele de: adezivi si mortare uscate, lacuri si vopsele, placi ceramice (gresie si faianta), obiecte sanitare, piatra naturala, placi din gips-carton etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de materiale de finisare va fi disponibila in trimestrul intai din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
elmas_1octCOVID-19AUTODESKALLPLANVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
hidroplasto
rigips
ssab ag antrepriza generala
hilti
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere