Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2020

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2020

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2020
Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2020
PDF, 4 pag A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PANELURI & FERONERIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 11 sep 2020
Sumar: click aici
Trend pozitiv al afacerilor pentru principalii furnizori de paneluri
Pe baza unei liste initiale cu 440 de companii specializate in furnizarea de sisteme, materiale si accesorii utilizate la executia de tamplarie termoizolanta, elaborate de revista Fereastra, s-au conturat si pentru acest an cateva aspecte definitorii pentru cele mai importante societati active pe segmentul panelurilor ornamentale si accesoriilor/feroneriei destinate fabricarii de usi, care constituie baza unei analize realizate cu un oarecare grad de acuratete. In general, insa, daca se are in vedere evolutia pietei specifice in ultimii ani, chiar si in contextul actualei crize sanitare, la o prima vedere se poate observa ca schimbarile dramatice pe care le-au resimtit alte firme din bransa tamplariei termoizolante nu s-au remarcat la fel de acut la nivelul furnizorilor de paneluri sau accesorii pentru usi, intrucat cifra de afaceri a acestora a fluctuat intr-un ritm mai putin abrupt, in intervalul anilor 2008-2019. Pentru multi manageri, recesiunea prelungita, urmata de solutionarea acesteia si apoi, subit, de declansarea pandemiei de Covid-19, a constituit, de fapt, un prilej de a-si optimiza oferta, adaptand-o la noile realitati ale pietei, in contextul in care sectorul de profil a ramas relativ dinamic, pe toate palierele sale.
Anul trecut, in concordanta cu veniturile raportate de alti furnizori din bransa (care s-au majorat cu un procent aproape similar celui din precedentele 12 luni), situatia a continuat sa fie relativ optima pentru sectorul livrarilor de paneluri si accesorii pentru usi, care a consemnat o crestere, in continuarea celei din 2018. In ceea ce priveste veniturile cumulate ale celor 15 societati importante implicate in fabricarea/distributia de paneluri si feronerie sau accesorii pentru usi (ce au furnizat date complete pentru exercitiul financiar anterior, dintre care se disting si unele care au dat curs analizei de fata), se constata ca acestea au sporit, la un nivel asemanator celui din 2018, respectiv cu aproape +10%.
In ansamblu, piata nationala de paneluri si feronerie pentru usi poate fi evaluata la circa 60 de milioane de euro anual. Totusi, cifra trebuie sa fie receptata cu prudenta, deoarece lipsesc informatii privind panelurile cu miez termoizolator pentru usi si/sau alte sortimente specifice.
Printre companiile ai caror manageri au raspuns cercetarii revistei Fereastra se afla: Simonswerk Romania, AGB Italia, ISEO M&D, Doors Panels, Drupanel, Feroplast, SchlegelGiesse Romania, Meesenburg Romania, Siegenia Romania si Triton - divizia PVC.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pe segmentul panelurilor pentru usi, precum si al feroneriei sau accesoriilor destinate unor asemenea ansambluri sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii din bransa.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de paneluri, accesorii si feronerie pentru usi va fi disponibila in trimestrul al treilea al anului 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ness project
konsent
concelex
CDS
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
rigips
MAKITA
siniat
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Ubitech
viarom
noark
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander