Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza pietei de scule electrice pe anul 2011

Analiza pietei de scule electrice pe anul 2011
Analiza pietei de scule electrice pe anul 2011
PDF, 3 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 30 mar 2011
Sumar: click aici
Crestere de 5% a cererii interne de unelte electrice
Vanzarile de scule electrice din Romania ar putea inregistra, in acest an, o crestere de 5%, potrivit opiniilor reprezentantilor celor mai importante companii din domeniu. Astfel, se estimeaza o usoara revenire a cererii, dupa doi ani de recesiune in care piata de profil s-a diminuat cu 40% in 2009 fata de 2008 si cu 10% anul trecut (in raport cu nivelul din cele 12 luni anterioare). Scaderea anuntata de operatorii economici specializati a fost generata de diminuarea volumului de activitate in domeniul constructiilor, context in care populatia a decis sa renunte la serviciile unor lucratori specializati in executia unor tipuri de lucrari de renovare de complexitate scazuta. Aceasta situatie a determinat, insa, o crestere a cererii de scule electrice semiprofesionale in centrele de bricolaj. Se estimeaza ca aceasta tendinta se va mentine si in 2011, fiind deja observate primele semnale ale revigorarii cererii. Scaderea pietei de scule electrice a fost influentata si de masurile de austeritate implementate de catre Guvernul Romaniei, care a decis, in urma acordului cu Fondul Monetar International, majorarea TVA si scaderea nivelului salarial in sistemul bugetar. Rezultatul a fost reprezentat de limitarea consumului intern, ceea ce a dus la acutizarea recesiunii. Pentru anul in curs, insa, managerii furnizorilor de unelte electrice sunt mai optimisti, cei mai multi considerand ca piata se va dezvolta in special din punct de vedere al diversificarii gamelor de produse importate si mai putin in directia majorarii efective a vanzarilor.
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Robert Bosch, Hilti, Makita, Ridge Tool Europe, Triton, Ebac Tehnic si altele.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
concelex
Acvatot 2019
leviatan
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
theda mar
noark
siniat
ness project
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Ubitech
CDS
viarom
konsent

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander