Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - ANALIZA - Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2020

Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2020
Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2020
PDF, 6 pag A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SIGILANTI & ACCESORII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 20 oct 2020
Sumar: click aici
Cererea in domeniul accesoriilor, focalizata pe noile aspecte de siguranta
Daca se ia in considerare activitatea firmelor implicate pe piata de accesorii si organe de asamblare, pentru acestea ramane important, inclusiv in 2020, gradul de informare specific fabricantilor de ferestre, dar si beneficiarilor finali care - in opinia specialistilor din bransa - constientizeaza tot mai des importanta utilizarii unor solutii performante. In plus, in contextul actual al pandemiei de Covid-19, cererea de accesorii a inceput sa se formeze preponderent spre produsele care respecta noile cerinte de siguranta sanitara, cum ar fi solutiile digitale de acces, manerele pentru usi cu protectie antibacteriana (cu baza manerului din inox, peste care se aplica in conditii de vid o pelicula speciala, cu acoperiri nanostructurate, ce asigura protectie specifica) si altele. Trendul continua sa fie vizibil si in continuare, iar pentru actualul exercitiu financiar, companiile specializate mizeaza pe extinderea gamei sortimentale, prin fabricarea sau importul unor sortimente cat mai sigure si calitative, insa cu preturi suportabile pentru piata autohtona, in timp ce extinderea retelelor de distributie si cresterea gradului de fidelitate a clientilor existenti, inclusiv prin facilitati digitale, constituie alte masuri specifice.
In ceea ce priveste materialele de etansare, segmentul de spume poliuretanice ramane cel mai consistent pe piata accesoriilor, fiind evaluat la circa 170 de milioane de euro pe an (pentru toate sortimentele, dar exclusiv substantele chimice pentru constructii), suma corespunzatoare unei cantitati de aproape 80 de milioane de tuburi.
Un punct de interes al acestui material este reprezentat de prezentarea standardului european pentru spume PU monocomponente (EN 17333), care a intrat in vigoare recent. Articolul continua cu opinii ale managerilor unor companii specializate, precum Iso Chemie, Selena Romania, Allianz TC Com, Cesrom, Comfortex, Midica Prod, Moderna Glaf, Noegel Befestigungstechnik, Novobond, Romtera Product, Team Consult, Textor Industrial Project, Triton si Soudal.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii active pe pietele de sigilanti si accesorii pentru tamplarie.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sigilanti si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
EDIT-Structural
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
noark
CDS
MAKITA
theda mar
Ubitech
strabag nivel 1
ness project
concelex
Acvatot 2019
siniat
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander