Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2017

Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2017
Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2017
PDF, 7 pag A4
Pret: 27 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE ALUMINIU
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 15 mar 2017
Sumar: click aici
Piata sistemelor din aluminiu se confrunta cu probleme structurale
Cele mai recente date care indica situatia actuala a segmentului de piata specific furnizorilor de profile din aluminiu folosite la fabricarea de tamplarie termoizolanta si la executia fatadelor cortina arata ca agentii economici semnificativi, cuprinsi in cadrul unei liste extinse de firme, au raportat din nou afaceri in scadere, in ultimul an pentru care exista date financiare complete. Astfel, in randul agentilor economici respectivi s-au consemnat in ultimii doi ani fluctuatii deosebite ale activitatii, comparativ cu operatorii altor sectoare din bransa de ferestre. Tendinta este confirmata si de faptul ca principalii indicatori macroeconomici din sectorul constructiilor de cladiri (inclusiv din domeniul imobilelor nerezidentiale, unde se folosesc cu precadere elemente de anvelopare de acest tip) indica un progres nesemnificativ al volumului de lucrari. Practic, in 2016, indicatorul respectiv a sporit cu +1,1% ca serie bruta, iar in 2015 majorarea a fost similara. Daca pentru firmele din bransa anul 2015 a marcat un moment, oarecum neasteptat, al regresului, putandu-se afirma si ca acel moment a insemnat intreruperea cresterii sustenabile in sectorul imobilelor cu alta destinatie fata de cea de resedinta (deoarece la nivelul lui 2014 s-a raportat o majorare de +16,6% a volumului lucrarilor specifice), in exercitiul financiar trecut au fost remarcate eforturile depuse in mod vizibil de principalele firme din domeniu pentru a-si stabiliza livrarile din punct de vedere valoric si/sau cantitativ, ceea ce s-a putut concretiza doar partial, dupa cum se demonstreaza atat de managerii celor mai semnificativi producatori, importatori sau distribuitori de serii din aluminiu, cat si de anumite date statistice referitoare, pe de-o parte, la valoarea si cantitatea productiei interne de tamplarie din aluminiu, iar pe de alta parte, la profilele provenite de peste hotare.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alumil Rom Industry, Sapa Profiles, Cortizo, New House Design Project, Alprof, Neokem Romania, Profilco Ro, Reynaers, Roloplast Tehnoconstruct si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2018. 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
siniat
ness project
leviatan
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
SSAB
konsent
Acvatot 2019
theda mar
CDS
Ubitech
MAKITA
viarom
strabag nivel 1
SIGM
EDIT-Structural
rigips
noark
BogArt
concelex
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander