Agenda Constructiilor
Marti, 29 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - ANALIZA - Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2020

Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2020
Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2020
PDF, 5 pagini A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE ALUMINIU
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 26 mar 2020
Sumar: click aici
Piata sistemelor din aluminiu - marcata de fluctuatii ale cererii
Cele mai recente date care indica situatia actuala a segmentului de piata specific furnizorilor de profile din aluminiu folosite la fabricarea de tamplarie termoizolanta si la executia fatadelor cortina arata ca agentii economici semnificativi, cuprinsi in cadrul unei liste extinse de firme, au raportat din nou afaceri in crestere puternica (pentru a doua oara dupa 2014), in ultimul an pentru care exista date financiare complete. Astfel, in randul agentilor economici respectivi s-au consemnat inca o data fluctuatii deosebite ale activitatii, comparativ cu operatorii altor sectoare din bransa de ferestre. Tendinta este oarecum atipica, daca se ia in considerare faptul ca principalii indicatori macroeconomici din sectorul constructiilor de cladiri nerezidentiale (unde se folosesc cu precadere elemente de anvelopare de acest tip) indica un regres al volumului de lucrari, urmat de o crestere care a insemnat finalizarea perioadei de recesiune, dar care a adus piata la un nivel de baza destul de redus, insa considerat a fi relativ satisfacator.
De asemenea, ca urmare a actualei crize provocate de pandemia mondiala, declarata de OMS, cu virusul de tip SARS Covid-19, orice estimare actuala, cu privire la impactul negativ asupra sectorului national de constructii, in ansamblu, este hazardata, dar se pot lua in considerare, in cea mai pesimista varianta, o reintrare a pietei in starea de recesiune tehnica si o diminuare anuala de pana la -50%.
Analiza include si opiniile reprezentantilor unor companii specializate, precum Alumil Rom, Alukonigstahl Romania, Cortizo, Etem Romania, Alfa Best Real Line - Ecosfera Plast, Ally-Met Technology, Aluprof System, Cicavien, Reynaers Aluminium si Worm.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii furnizoare de sisteme din aluminiu.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
CELCO 2020
rigips
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
hilti
BMI_Icopal
MAKITA
viarom
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu